Gelové nehty: cesta k nim je snadná

Tagy:  nehty, manikúra, pedikůra, gelové nehty, ruce

Sponzorované odkazy:

Gelové nehty: cesta k nim je snadná

Toužíte po krásných nehtech bez práce a námahy? Vždy dokonale lesklé a perfektně upravené. I tak by se daly gelové nehty definovat. Krásné ruce nás samozřejmě budou něco stát. Šikovně udělané gelové nehty vypadají jako nehty vlastní, avšak každého překvapí bezchybným tvarem a dokonalou úpravou.

Podstata gelových nehtů

Gelové nehty, jaké si necháme dělat v salónech, jsou jednoduchou cestou, jak získat perfektní vzhled našich rukou. Manikérky postupují obdobně, avšak velice záleží na jejich zručnosti a kvalitě použitého materiálu. Prvním gelovým nehtům předchází zbroušení našich vlastních nehtů a přilepení typu. Typ je umělý nehet, který bude tvořit základovou vrstvu pro další postupy. Typ se vytvaruje a přetře vrstvou gelu. Dále pak následuje zdobení a vrchní vrstva průzračného gelu. Gel na nehtech se nechá zapéct pod speciální UV žárovkou v takzvané paci na gelové nehty. Pak následují již jen drobné estetické úpravy.

Jak nehty rostou, odrůstá i typ a gel. Proto je nutné nehty pravidelně pilovat a tím pádem tvarovat a upravovat jejich délku. Každým novým gelovým nehtům předchází zbroušení starých vrstev. Po čase typ zcela odroste a spodní vrstvu gelových nehtů tak tvoří naše vlastní nehty.

Přirozená manikúra, autor: gelove-nehty.czPřirozená manikúra, autor: gelove-nehty.cz

Proč gelové nehty?

Nechat si udělat gelové nehty je velmi snadné a nejedná se o příliš nákladnou proceduru. Dobře udělané vydrží kolem 4 týdnů. Během této doby se však stejně vyplatí investovat čas do jejich úpravy a péče. Jak nehty odrůstají, mohou ztrácet na pevnosti a s odkládáním návštěvy manikérky může snadno dojít k nalomení či upadnutí gelového nehtu.

Kdo řeší problémy se slabými nehty, které se lámou a třepí, může brát gelové nehty jak vysvobození z věčných problémů a starostí s vlastními nehty.

Výběr zdobení

Velkou výhodou je možnost nechat si gelové nehty originálně ozdobit. Výsledek je mnohdy ohromující a sami doma bychom své nehty tak skvěle jen stěží zkrášlili. Na výběr obvykle máme z mnoha druhů třpytek různých tvarů, barev a velikostí. Dále se často využívá různých flitrů, kamínků a také nálepek. Kreslení motivů a vzorů je často téměř uměleckým dílem.

Malované nehty, autor: gelove-nehty.czMalované nehty, autor: gelove-nehty.cz

Vsaďte na kvalitu

Toužíte-li po nádherných nehtech, nehte si doporučit kvalitní salón či studio, kde vám bude poskytnutý komfort, skvělé péče a především odejdete s kvalitně udělanými nehty. Ty vám budou dělat radost a dlouho vydrží.

Přípravky na tvorbu gelových nehtůPřípravky na tvorbu gelových nehtů

Článek Gelové nehty: cesta k nim je snadná byl publikován 1. září 2010 v 00.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...