Diskuse ke článku Syndrom neklidných nohou

nohy

Napsal/a: tomíí

Přidáno: 23.01.2011 12.51

Odpovědět

než požívat prášky které jsou zde jmenovány…at mi nohy trasem upadnou

nožky

Napsal/a: macííí

Přidáno: 29.01.2011 18.46

Odpovědět

je to nepříjemný mooooc asi pujdu k lékaří

neklidné nohy

Napsal/a: Mája

Přidáno: 24.02.2011 14.07

Odpovědět

Velice nepříjemné při usínání, musím s nimy stále pohybovat, protahovat, přehazovat se ze strany na stranu. Velký problém je také při jízdě v autě, jako spolujezdec v klidovém stavu, po chvilce mě začnou „škubat“ nohy i následkem průvanu. Nejde to zastavit. Je to velice nepříjemné. Pomůže pouze vylézt z auta a projít se.

neklidné nohy

petr

Odpovědět

rls.mám už od dětství takže vás všechny uplně chápu jaké je to utrpení.Po 25 letech jsem se odhodlal s tím něco dělat a šel jsem k neuroogovi a konečne jsem se po půlročním vyšetření pořádně V Y S P A L .

RE: neklidné nohy

Luban

Odpovědět

a co ti napsal doktor?že jsi se konecne vyspal Petre

RE: neklidné nohy

Marie

Odpovědět

Můj manžel má tyto problémy už 15 let a žádnou noc neprospal.Lékaři jej léčili na neprůchodnost cév a až se mu začaly dělat krevní podlitiny tak řekli,že má cévy v pořádku.O lé­kařích nechce ani slyšet.Po 9.večer to začíná,dá si TRAMUNDIN aPARALEN a asi ve 2 hod.vyčerpáním usíná.No děs!

neklidné nohy

Napsal/a: Dana

Přidáno: 19.04.2011 21.20

Odpovědět

Zkuste si namazat nohy obyčejnou francovkou. Okamžitá úleva a příjemný spánek. Lék našich babiček – účinný:)

neklidné nohy

Napsal/a: Jája

Přidáno: 08.06.2011 15.27

Odpovědět

Trpím tím od malička. Jako dítěti mi to před spaním přecházelo z nohou do rukou. Hrůza. Dlouho jsem nevěděla o co jde a nikomu se nesvěřila. Nejhorší bylo, když jsem byla někde na návštěvě a pořád jsem si musela protahovat nohy. Jednou jsem viděla v TV dokument a uklidnila se, že nejsem žádný magor. Několik let po porodu se mi to neobjevilo, až zase nyní. Je mi 32 let a budu s tím muset něco dělat.

Alpou proti RLS

Napsal/a: gemi

Přidáno: 17.06.2011 09.58

Odpovědět

Namažte si postižená místa Alpou – okamžitě zabírá, bez zbytečných vedlejších účinků léků oblbováků.

Neklidne nohy

Napsal/a: Josefina

Přidáno: 16.09.2011 09.51

Odpovědět

Pokud trpíte SNN , tak vám nepomůže ani Alpa,studena voda pohyb prostě nic. Pokud je SNN v težším stádiu, kdy trpíte bolestmi nohou prakticky celý den.Spánek tak nejvýše 3 hodiny, tak nezbývá než léky at už Madopar ,Lyrica cokoliv od neurologa, ty ovšem mají vedlejší účinky. Po techto lécích neklid v tělě, nemůžete sedět ,chodit. Nepřipadá v úvahu kino. divadlo i jízda autem. Je to kolotoč a není úniku.

Neklidne nohy

Napsal/a: Adela

Přidáno: 21.09.2011 07.28

Odpovědět

Neklid v nohou sem mivala uz v minulosti ale jen obcas. Po dlouhe dobe se mi to znovu vratilo .Pravidelne kazdou noc se budim a musim hybat nohama ale vetsinou me to donuti vstat.Navstivila sem lekare a ten mi napsal restex .Ze zacatku mi to pomohlo ale ted uz se zase kazde rano pravidelne probouzim kolem pul ctvrte protoze mam hlavne v prave noze a obcas i pazi hrozny tlak nekdy az slabou bolest.Doufam ze po navsteve neurologa se to zlepsi.

neklidné nohy léčené homeopaticky

Napsal/a: renata

Přidáno: 21.10.2011 14.48

Odpovědět

Po 10-ti letém léčení na neurologii mě pomohla homeopatie I. Petrové (tel. 603 843 698). Klasické léky jsem vysadila a beru občas homeopatii. Začala jsem Fe, Zn, teď jsem skončila na Cu. Je to ale individuální. Nutno si nechat poradit. Určitě je nutno zvolnit pracovní tempo a zkusit odbourat stres.

neklidné nohy

Napsal/a: Iveta

Přidáno: 31.12.2011 05.09

Odpovědět

Je noc a jako normálně nemůžu bolestí spát.Mám problémy 7 let.Jezdila jsem na Homolku,kde mi dělali různá vyšetření.Ukončili to tím,že neví co to je a ať se obrátím na obv.lékaře.Můj muž zavolal známému lékaři,který mě doporučil jednu neuroložku.Ta mně poslala na CT celé páteře a magn.rezonanci.Tam se zjistilo,že mám útlak na míchu na dvou místech.Napsala mi léky,brala jsem jich docela hodně a začala jsem docházet k fyzioterape­utce.Taky úžasná záležitost,jedna hodina 550Kč.Takže 600 každý týden.Ty nemocniční zdarma vás objednají za 3 měsíce.Mezi tím jsem byla několikrát na obstřikách zad,protože mě strašně bolí.Tyhle vánoce jsem nemohla už bolestí vydržet,tak jsem jela k mé neurol.,ale měla jsem smůlu-má dovolenou až do nového roku.Tak jsem si řekla,že to musim zvládnout.Večer úplně normálně usnu a za hodinu jsem vzhůru STRAŠNOU bolestí.Kdo to nezažil,tak mu to budu těžko vysvětlovat.Mám křeče v chodidle,lýtkách ,stehnech,rukou spolu s brněním do prstů a bolestí zad,ze které je mi až na zvracení.29.12.se můj stav tak zhoršil,že jsem klečela na posteli a brečela bolestí.Po třech hodinách naříkání mně manžel odvezl na Homolku na pohotovost.To jsme ale neměli dělat.Měla službu paní doktorka Hitnausová,která mi tak 10 minut nadávala,jesti ty bolesti jsou tak strašný,že jsem nemohla vydržet do normální ambulance ve dne.Jsem vysokoškolsky vzdělaná,ale takhle ponižujícím způsobem jsem ještě neslyšela se nikoho bavit ani s dětma.Když usoudila,že jsem dostala co proto,tak řekla sestře aby mi píchla Dolminu na bolest.Já bych tím začala.Poté zvedla telefon a volala na oddělení neurologie.Velmi komisním výrokem oznámila lékaři z neurologie,že žena rok narození........ si stěžuje na záda,ale ať nechodí,že si tam zajdu sama,že to neni tak hrozný.To už jsem chtěla vstát a odejít.Co ještě si musíme nechat líbit.Hlavně když zaberou šedesát tisíc a vlastně i za službu,kterou prospí a hlavně honoraci nerušit.Na neurologii jsem si přinesla zprávu s Mag.rezon.kde bylo jasně nápsáno,že tam mám útlak na míchu a po čekání 30 minut na lékaře mi oznámil,že mi nic neni a že to je syndrom neklidných nohou.Napsal mi Neurol a oznámil mi,že ten kdo mi napsal lyricu ,napsal blbost.Veškerá zpráva od mé ošetř.lékařky je údajně nesmysl.Stěžovala jsem si na bolest ruky nad loktem,on napsal,že mě bolí rameno.To jsem vůbec nevypustila z pusy.Dnešní noc opět prosedím a vlastě je mi jasné,že mi neni pomoci.Proč musim tolik let trpět jako zvíře?Najde se někdy někdo,kdo nás bude brát vážně a pomůže nám??????????????

Syndrom neklidných nohou

Napsal/a: suse269

Přidáno: 20.04.2012 13.02

Odpovědět

Dobry den, tuto nemoc mam od mala. Jiz pred 20 lety ted mi je 38 jsem byla u me lekarky, kdy jsem po nekolikerych navstevach a priznacich uz prave pred 20 lety precetla clanek o teto nemoci s nazvem SYNDROM NEKLIDNYCH NOHOU-v te dobe se mi pani MUDr. vysmala, ze takova nemoc neexistuje… Nicmene pomaha mi na to RUTIN !!! (spim celou noc bez potizi, samozrejme ne vzdy ale s 90% uspesnosti) Vyzkousejte.(vys­ledek se projevi cca po 3dnech) Bez vedlejsich ucinku, zdravi prospesne. :) Zdravi Zuzana* PS> hlavne uz na syndrom" nemyslete drive, nez ulehnete, je to i dost psychicka zalezitost si to neprivolavat!!! (jako doplnek k lecbe lze pouzit gel z kastanu konsky k potirani nohou)

RE: Syndrom neklidných nohou

ivča

Odpovědět

pomáhá mě zapíjení B6 s rozpustným hořčíkem ve vode. trhavé pohyby nohou před span ím skončily.Zdravím a at jste také úspěšn í

RE: Syndrom neklidných nohou

ivča

Odpovědět

pomáhá mě zapíjení B6 s rozpustným hořčíkem ve vode. trhavé pohyby nohou před span ím skončily.Zdravím a at jste také úspěšn í

TqKEtqHWMoUQzzKYuGxs

Napsal/a: Satinih

Přidáno: 05.04.2015 13.38

Odpovědět

Podle toho, jak jste mi vypre1věli, že oslava byla bujare1, tak ty fotečky jste dělali na zače1tku, že? Moc pěkne9, určitě sem vložte dalšed fotečky, ať mohu ste1le špehovat a koacht se.

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny