Lázně, které léčí.

Tagy:  wellness, lázně, Karlovy Vary, víkendové pobyty, relaxace, uvolnění, lázně pobyty, diabetes, cukrovka, vysoký tlak, dna, revma, revmatismus, artrosy, vertebrogenní algický syndrom, poruchy metabolismu, metabolismus

Lázně, které léčí.

Umět správně relaxovat je pro naše zdraví nesmírně důležité. Kdo z nás si však během nekonečných pracovních dní najde čas sám na sebe a dopřeje svému tělu i mysli zasloužené uvolnění? Vše je přitom tak jednoduché, naplánujte si odpočinek dopředu, mějte termín zapsaný v diáři a na dny plné relaxace se dopředu připravujte. Čas si vyhraďte, ať to stojí, co to stojí. Držet se předem plánovaného data pak nebude vůbec složité.

Místo pro léčbu a relax jako stvořené

K úspěšné léčbě a relaxaci je nezbytné najít především to pravé místo. Nejlepší je vyjet někam, kde nebudeme nikým a ničím rušeni. Další podmínkou je pohodlí. Pokud máme vše na jednom místě, nemusíme nikam docházet, je to ideální. Dohled lékaře či vstupní prohlídky zaručí, že bude pobyt nejen relaxační, ale také přínosný pro naše zdraví.

Skvělý tip na takové místo je lázeňský hotel Smetana – Vyšehrad v centru Karlových Varů. Lázeňský hotel, který nalezneme v prvorepublikové vile nacházející se v krásném klidném prostředí, si zamilujeme na první pohled. Karlovy Vary jsou ve spojení s wellness věhlasné. Město je proto jako stvořené k relaxaci. Tento hotel nabízí mnohem víc, než jen relaxaci. Pod dohledem lékařů se tu léčí pacienti díky široké nabídce procedur. Koupele, sauna, masáže, oxygenoterapi­e,inhalace, curapuls, kryoterapie, akupunktura, lymfodrenáže či peloidní obklady, to všechno je pacientům k dispozici. Tyto procedury působí blahodárně na trávicí systém, pohybový aparát či potíže s metabolismem.

Čím se necháme v hotelu Smetana – Vyšehrad překvapit

Hotel Smetana – Vyšehrad nás zaujme vkusným zařízením, které vystihují slova jednoduchost, elegance a nadčasovost. Spa hotel si totiž svůj ráz zachovává zevnitř i zvenčí. Hotel je vzdálen 15 min od centra Karlových Varů a je umístěn ve vile se zahradou.

Volit můžeme mezi jednolůžkovými a dvojlůžkovými pokoji podle toho, zda jsme se rozhodli přijet relaxovat sami, či s partnerem nebo kamarádkou. Další možností ubytování je suite Smetana, což je appartement s malým obývacím pokojem a dvoulůžkovou ložnicí. Pro náročnější návštěvníky hotel nabízí suite Vyšehrad, tedy appartement s prostorným obývacím pokojem, dvoulůžkovou ložnicí, možností 1–2 přistýlek a balkonem s výhledem do zahrady. Tím nejdůležitějším je, že za relaxací nemusíme daleko. Čtyř hvězdičkový hotel nám nabízí množství procedur a vybrat si můžeme také některý z připravených výhodných balíčků , aniž bychom opustili areál.

Wellness pobyt který nebudete chtít ukončit

Nechat se rozmazlovat nás jednoduše baví. Mnohé takové lázeňské procedury
jsou však především velice prospěšné našemu zdraví. Jistě se vyplatí popřemýšlet o některé z nabízených koupelí, zejména tedy uhličité či galvanické, která nám pomůže při onemocnění pohybového aparátu. Psychice, ale i lepší imunitě napomůže sauna. Dopřát si můžeme také tolik oblíbené masáže, vybírat je možné mezi klasickou, reflexní, či podvodní prováděnou proudem vody.

V lázeňském hotelu Smetana – Vyšehrad si kromě standardní nabídky běžných procedur můžeme dopřát i ozdravných procesů, o kterých jsme dosud neslyšeli. To může být například kyslíková terapie neboli oxygenoterapie, inhalace zlepšující stav cest dýchacích, curapuls, lymfodrenáž, léčba chladem či populární akupunktura. Pestrá nabídka nás jistě zaujme a pobyt v hotelu si budeme vychutnávat do poslední minuty. Takový žážitek můžeme darovat i někomu blízkému prostřednictvím dárkových poukazů.

Článek Lázně, které léčí. byl publikován 15. února 2011 v 10.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...