Diskuse ke článku Zánět ledvin – příznaky, léčba i prevence

Chrhonic.zánět ledvin

Napsal/a: Jitka

Přidáno: 02.10.2011 10.22

Odpovědět

Na ultrazvuku mě lékař už léta hlásí chronický zánět ledvin.Mám dva kamínky malé,nějaký písek a ač je mi už 68 let a mám to 30 let,nedělám s tím nic.Snažím se více pít,ale mám ráda bílkovinnovou stravu,maso atd.Když se nachladím piji urolog.čaj a jinak nic. Někdy mě bolí,tlačí v oblasti ledvin.Maminčin bratr zemřel v padesátých letech ve věku 24 let na vleklý zánět ledvin,chudák 3 roky ležel,konce hrozné,oslepl atd. Takže mám také strach.Dieta je hrozná,co mám pro sebe udělat ? Poradíte ?

RE: Chrhonic.zánět ledvin

Lucie

Odpovědět

Dobrý den Jitko,

já mám zase chronický zánět močových cest (nebo močnového měchýře). Je mi 25 let a za nějaký ten rok plánuji miminko. Dočetla jsem se ale, že tyto záněty – ledviny a močový měchýř mohou způsobit neplodnost. Vy píšete, že je Vám 68 let a tyto problémy máte již 30let. Chci se Vás zeptat, jestli jste neměla potíže s otěhotněním, zda děti máte atd. Předem Vám děkuji za odpověď. Lucie

yvet.d@seznam.cz

Napsal/a: yveta

Přidáno: 28.11.2011 13.02

Odpovědět

dobry den ,mam bolesti zad a myslim si ze to jsou ledviny mam tmavsi mac a a nejhorsi to je kdyz rona stavam nemuzu se skoro pohnout je to strasna bolez a boli meto na jedne strane jak jsou krizovi tak nadtim.nedavno jsem byla nemocna a mela sem infecce mocovych cest brala jsem anibiotyka ,tak us je to lepis ale ty ledviny me porad bolej .predem vam dekuji za otpovjet

zánět ledvin

Napsal/a: Liliana

Přidáno: 25.02.2014 07.15

Odpovědět

Dobrý den, sice koukám, že tato diskuze je již stará,ale zkušenost se vždycky může hodit. Zánět ledvin byl u mě způsoben špatnou a pravděpodobně i zanedbanou léčbou močového měchýře. Měla jsem neustálé nutkání chodit na toaletu, v moči se objevila krev a měla jsem silné bolesti v zádech. To vše doprovázela horečka. Dostala jsem opět antibiotika a byla na nemocenské další dva týdny. Jako podpůrnou léčbu jsem si zvolila Wobenzym, se kterým jsem měla zkušenosti již z předchozích let v oblasti gynekologických zánětů. Wobenzym je obzvláště dobrý při recidivujících onemocnění.

prevence

Napsal/a: Jitka

Přidáno: 28.12.2014 14.18

Odpovědět

Asi od října užívám Senzycol jako prevenci před různými onemocněními a jsem spokojená. Vždy mě v zimě přepadně nějaký zánět nebo vir tentokrát,ale ne. Letos jsem si uživala konečně Vánoce zdravá a né v posteli.

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny