Kosmetika Dermacol – podlehněte půvabu české kosmetiky

Tagy:  Dermacol, historie, make-up, řasenka, stíny, rtěnka

Sponzorované odkazy:

Kosmetika Dermacol – podlehněte půvabu české kosmetiky

Ženy jsou od přírody pohlavím slabším, něžnějším a proto se také obklopují krásou a pohodlím. Každá z nás má představy o vzhledu rozdílné, někdo si potrpí na výrazné líčení, jiné dámy dají přednost přirozenosti a osobitému půvabu, avšak všechny, bez ohledu na věk či barvu pleti, potřebujeme kosmetické vymoženosti v podobě hydratačních krémů, zpevňujících emulzí či tónovacích make-upů. Pořídíte-li si kosmetiku levnějších variant, na své šetření můžete záhy doplatit, pleť je citlivá zóna a všichni s ní musíme zacházet s láskou a péčí. Je vám líto vyhodit poctivě našetřené peníze za několikatisícové šminky? Nezoufejte, Dermacol je kombinací příjemné ceny a dokonalého vzhledu. Hýčkejte svůj obličej i tělo přírodní kosmetikou a zároveň si ušetřete na dovolenou či nový oděv.

Kosmetické balení s taštiškou zdarma, autor: krasa.czKosmetické balení s taštiškou zdarma, autor: krasa.cz

Značka Dermacol

Historie firmy má za sebou bezmála 50 let, značka se zrodila v zákulisí pražského prvotřídního divadla Barrandov. Ač tuto skutečnost málo kdo ví, Dermacol, jako první v Evropě vyvinul silně krycí make-up, přičemž licence na tento unikátní výrobek byla v roce 1969 prodána do Hollywoodu. O krásu mnoha slavných filmových hvězd tak pečovaly přípravky, které měly svůj původ v české kosmetice. Vzhledem k faktu, že společnost úzce spolupracuje s ústavem lékařské kosmetiky v Praze, výrobky jsou hypoalergení, nedráždí pokožku, nezpůsobují akné a hlavně, nejsou testovány na zvířatech. Laboratoře DERMACOL pečlivě sledují současné kosmetické trendy a neustále testují a vyvíjejí přípravky, které by uspokojovaly potřeby kombinace zdraví a krásy. Tvářemi značky jsou například Alice Bendová, Jana Paulová či Monika Bagárová.

Výrobky

Značka se od samého počátku zaměřuje na podkladovou kosmetiku, čili na make-upy a krycí krémy. Vybrat si můžete ze široké škály produktů od korektorů před barevné oční stíny po voděodolné řasenky.

Make-up Cover

V jedinečné textuře make-upu Cover se snoubí rozjasňující báze z krycím krémem. Pupínky a zašedlá pleť již nemusejí být vaší noční můrou, báze díky 50% pigmentům zakreje červené skvrnky i nevzhledné žilky. Díky absenci olejových složek je vhodný pro všechny typy pleti.

Make-up cover snoubí krycí i rozjasňující účinky, autor: krasa.czMake-up cover snoubí krycí i rozjasňující účinky, autor: krasa.cz

Řasenka pro objem a délku řas

Toužíte po svůdném pohledu plném vážně a odhodlání? Vaše přání bude vyplněno za pár okamžiků. Speciálně vyrobený kartáček zajistí natočení a extra délku vašich řas a černočerná barva prohloubí pohled a zajistí sexy vzhled každé ženy. Řasenka pro objem a délku je to pravé pro vás!

řasenka vaše řasy promění v neodolatelné vějíře svůdnosti, autor: krasa.czřasenka vaše řasy promění v neodolatelné vějíře svůdnosti, autor: krasa.cz

Oční stíny s hvězdným třpytem

Hedvábný pohled zajistí rozjasňující oční stíny. Muži vás budou obletovat, ženy vám budou závidět. Mozaikový efekt se při kontaktu s aplikátorem smíchá a na vašich víčkách zanechá sametový povlak třpytivých částeček beravného prachu. K dispozici jsou tři odstíny – růžová, tyrkysová a přírodní broskvová.

Stíny Dermacol obsahují třpytivé částečky, autor: krasa.czStíny Dermacol obsahují třpytivé částečky, autor: krasa.cz

Dlouhotrvající rtěnka

Vaše rty již nikdy nebudou mdlé, ploché a bez barvy. Dlouhotrvající rtěnka čtrnácti barev udržuje rty důkladně hydratované, zabraňuje jejich vysoušení a napomáhá přirozené regeneraci rtů. Mimořádná receptura zajišťuje plnost a neslíbatelnost.

Dlouhotrvající rtěnka vydrží několik hodin, autor: krasa.czDlouhotrvající rtěnka vydrží několik hodin, autor: krasa.cz

Článek Kosmetika Dermacol – podlehněte půvabu české kosmetiky byl publikován 17. září 2011 v 15.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...