H.E.A.T. - cvičební program, který dokáže zázraky!

Tagy:  program, cvičení, chůze, stroj, maxerrunner, historie

Sponzorované odkazy:

H.E.A.T. - cvičební program, který dokáže zázraky!

O štíhlé postavě supermodelky, za kterou se otočí nejeden muž tajně sní snad každá žena. Avšak cesta k tomuto cílí může bát svízelná a zdlouhavá, bez jistých výsledků a úspěchů. Jedna věc je narodit se s metabolismem, který spálí všechny přebytečné tuky, i když si dopřejete porci zmrzlinového poháru v jednu hodinu ráno a druhým problémem je, jak efektivně shodit pár kil, pokud jste od přírody baculka. Bohužel a pro některé bohudík, svůj vzhled nejsme schopni ovlivnit, zkrátka jen můžeme bojovat s tím, co nám bylo dáno do vínku. Přestaňte svůj organismus trápit hlady a dřít se do úmoru v posilovnách, ač se to zdá téměř nemožné, existuje varianta, jak skloubit vaše oblíbené pochutiny se zábavným pohybem. Toto zázračné kouzlo se nazývá H.E.A.T.

Na stroji si nastavíte sklon kopce i rychlost chůze, autor: H.E.A.T.Na stroji si nastavíte sklon kopce i rychlost chůze, autor: H.E.A.T.

Co je to H.E.A.T.?

Patříte-li mezi znalce anglického jazyka, velice rychle se dovtípíte, co High Energy Aerobic Training vlastně znamená. Jedná se o cvičební program, založený na aerobní cvičení s vysokým energetickým výdejem. Laicky řečeno jde o inovativní způsob cvičení, který je neuvěřitelně efektní. Ptáte s proč? Odpověď je zcela jednoduchá. Celý proces vychází z nejpřirozenějšího lidského pohybu, kterým je bezpochyby chůze. Jisté studie objasňují, že chození je ideálním prostředkem, jak rychle zhubnout, vaše svaly se totiž aktivují pomaleji, než u vytrvalostních sportů či tanci a proto se postupně zahájí průběh spalování, ten však trvá daleko déle než u namáhavých fyzických a rychlostních cvičení. Abyste během cvičebních hodin bezcílně nechodili kolem místnosti, k dispozici vám bude adaptace běžeckého pásu nazývaného Maxerrunner.

Cvičební stroj Maxerrunner vlastní jedinečný patent, autor: H.E.A.T.Cvičební stroj Maxerrunner vlastní jedinečný patent, autor: H.E.A.T.

Maxerrunner

Je první a jedinečný mechanický běžící pás, který dokáže jednoduchým řízením plynule měnit sklon a tím imitovat chůzi a běh od roviny až po horský terén. Chůze je proto přímo úměrně regulovatelná vaším tempem. Máte pocit, že zvládnete vyšší kopec při rychlejším kroku? Bez problému si pomocí otočného knoflíku nastavte sklon a pás si rozchoďte dle vaši libosti. A pokud zjistíte, že dané tempo nestíháte, nezoufejte a odpočiňte si pomalejší vycházkou.

Trocha historie

Cvičební program je ve fitness branži poměrně ,Benjámínkem“, představen byl roku 2002 na festivalu v italském RIMINI.. Ano, pochopili jste správně, zakladateli jsou Italové Max Grossi a Marika Moretti, uznávané kapacity v oblasti sportovního hubnutí a posilování. Aby systém H.E.A.T. nemohl být zneužit, je chráněn patentem. V dnešní době je H.E.A.T. PROGRAM rozšířen nejen v Itálii a ČR, ale také v USA, Číně, Rusku, Bulharsku, na Slovensku, v Německu, Španělsku a dalších zemích.

Do cvičební místnosti se vejde až 20 strojů, autor: H.E.A.T.Do cvičební místnosti se vejde až 20 strojů, autor: H.E.A.T.

Článek H.E.A.T. - cvičební program, který dokáže zázraky! byl publikován 27. října 2011 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...