Permanentní make-up – podtržení vlastní krásy

Tagy:  Permanentní, tetování, líčení, linky, obočí, kontura, ústa

Sponzorované odkazy:

Permanentní make-up – podtržení vlastní krásy

Která žena by si ráno po probuzení nepřála být krásně nalíčená, aniž by musela jít spát s make-upem, který se přes noc nevzhledně rozmaže a zanese pleť. Každodenní líčení je zdlouhavý proces, bez kterého se však běžně pracující a vytížené dámy zkrátka neobejdou. Přistihla jste se, že často koketujete s myšlenkou přispat si a jako ,strašák“ vyrazit vstříc novému dni a nebo se vzchopíte a uděláte pár úprav abyste vypadala jako člověk? Pokud vás potkávají takováto dilemata, rozhodně vás potěší fakt, že je můžete s klidem zkombinovat. Vyspat se dorůžova a po vypnutí budíku být do půl hodiny připravena k odchodu? Ne, toto není žert, ale pouze alternativa permanentního make-upu.

Před zákrokem a po zákroku, autor: coverstudio13Před zákrokem a po zákroku, autor: coverstudio13

Permanentní make-up je metoda dočasného líčení, při které se do horní vrstvy pokožky, implantují přírodní barviva. Řečeno bez lékařského akcentu, v kosmetickém salonu vás ,,nalíčí“ speciální kosmetikou, kterou však již nikdy nesmyjete. Tímto zákrokem si dopomůžete k dokonalému obočí, které již nepotřebuje úpravu, oční linky vám vykouzlí svůdný pohled a ušetří vám pár drahocenných ranních minut a kontura rtů opticky přidá na objemu a nebo skryje určité asymetrické nedostatky.

Obrázky obočí před proměnou a po proměně, autor: sperialfaceliftingcentrumObrázky obočí před proměnou a po proměně, autor: sperialfaceliftingcentrum

Vše si dobře rozmyslet

Zda-li jste se rozhodli permanentní make-up podstoupit, měli byste být obezřetní a okolo této metody i poměrně sečtělí. Vzhledem k tomu, že tetáž změní na několik let váš obličej a jeho kontury, buďte s výběrem zákroku výborně obeznámeni a skálopevně rozhodnuti proceduru podstoupit. Samotný zákrok není nijak zvlášť bolestivý, ale rozhodně nepočítejte s odpočinkovou terapií. Permanentní make-up působí na bázi tetování, čili budete po proměně lehce opuchlí a zarudlí, to je však standardní postup. Většina lékařských či dermatologických klinik nabízí bezplatnou konzultaci, při které vám doporučí typ zákroku a odstíny, jenž budou pravděpodobně nejlépe lichotit vašemu vzhledu. Proces permanence se cenově liší jak podle druhu metody tak části obličeje, avšak počítejte s částkou okolo 5 tisíc korun.

Mějte také na paměti, že permanentní make-up podtrhne krásy vašich rysů a dodá jim určitý půvab, avšak nenahrazuje klasické líčení, jako takové. Je však pravdou, že vám v oblasti očních linek či kontury rtů ušetří práci a čas. Důkladně si rozmyslete, zda-li jste na menší změnu psychicky připraveni, může se opravdu stát, že se zákrokem nebudete spokojeni a odstranění vás vyjde na další kapitál, ale hlavně bolest. Procedura se doporučuje spíše ženám okolo třiceti let a více, mladým dívkám by zákrok nejenom neslušel, ale naopak by jejich mladistvému ,,looku“ ublížil.

Zákrok je lehce bolestivý a poměrně nákladný, autor: coverstudio13Zákrok je lehce bolestivý a poměrně nákladný, autor: coverstudio13

Článek Permanentní make-up – podtržení vlastní krásy byl publikován 3. listopadu 2011 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...