Parfumerie Douglas – investujte do své krásy

Tagy:  Douglas, vůně, kosmetika, značka, sortiment

Sponzorované odkazy:

Parfumerie Douglas – investujte do své krásy

Chystáte se na prestižní akci či honosný ples? Potřebujete na vysněné schůzce s mužem vašeho ideálu vypadat dokonale a nebo jdete prostě jen nakupovat? Ať již jsou vaše důvody jakékoliv, schovejte nevzhledné tepláky a zbavte se laciné kosmetiky, jenž vám na vašem krásném obličeji udělá ,,paseku“, zavítejte raději do renomovaných parfumérií, kde vám školený personál vybere kvalitní produkty přesně na míru, doporučí vám parfém podtrhující charakter vaší osobnosti a k tomu všemu vám ručí zákaznickým servisem a zbožím prvotřídní kvality, na něž se můžete spolehnout za každých okolností. Nezapomeňte, že i sebemenší procházka či nákup potravin je důvodem k vaší dokonalosti.

Značka Chanel patří k prvotřídnímu zboží, autor: betsybeth76Značka Chanel patří k prvotřídnímu zboží, autor: betsybeth76

Parfumerie Douglas

Kdo vstoupí do prostorů prodejny Douglas, očekává od svého nákupu nevšední zážitek v podobě luxusní kosmetiky, jedinečných parfémů a prvotřídního servisu ze strany příjemného a zkušenného personálu. Ve více než 1200 obchodech po celém světě naleznete kosmetické produkty populárních značek od Clinique, přes Diora až po Chanel. Hýčkejte svou pleť dennodenně testovanými produkty, jenž vaši pleť rozzáří o třpytivé částečky štěstí. Parfumerie Douglas se ve světě vyznačuje stále novými a inovativními nápady jak v oblasti sortimentu, tak designu moderních poboček.
Historie společnosti sahá až k počátkům 19. století, kdy se zrodila první zmínka o kosmetické firmě. Podnik byl založen v německém Hamburgu a zpočátku se zaměřoval na výrobu přírodních mýdel, později své působení rozšířil na kvalitní parfémy. Převzetím šesti parfumerií dnešní Douglas Holding akciovou společností v roce 1969 počala vlastní éru úspěchu parfumerie Douglas. O několik let později, na počest nevídaného úspěchu, byla otevřena 100. prodejna v Německé republice. Nyní je ,,továrna na krásu“ zastoupena v 18 zemí světa a na žebříčku parfumerií stojí na předních postech.

Colistar je exkluzivní značkou parfumerie Douglas, autor: carlo.arditoColistar je exkluzivní značkou parfumerie Douglas, autor: carlo.ardito

Značky v Douglas

V parfumerii najdete okolo sto oblíbených a zákazníky vyhledávaných značek. Na výběr máte z levnějších variant, mezi které v oblasti make-upu patří například Max factor a z parfémů třeba Avril Lavigne. Dražší kosmetika a vůně jsou Dior, Chanel, Estée Lauder, Versace či DKNY. Produkty, jenž zakoupíte exkluzivně pouze v parfumeriích Douglas jsou True Religion, jedinečná řada vizážistky Bobbi Brown, Thalgo, Peggi Sage, Dr Irena Eris, farmaceutické výrobky Dermaheal, La Mer, Tommy Hilfiger v podobě pánských parfémů, Kanebo, Collistar, L Coloniali, Giorgio Armani cosmetics, La Perla, Monoderma pro svěží pleť a BeYu.

Novinky

S blížícími se svátky jsme čím dál více ve stresu kvůli nakupování dárků, s tímto předvánočním shonem Douglas opět počítal a proto pro své zákazníky připravil řadu novinek, které vás zaujmou jako ideální vánoční dárek či potěšení pro vaši maličkost. Pořiďte si unikátní kolekci lékaři prověřené značky La Prairie, s kterou pracují i ti nejzkušenější dermatologové. K dalším skvostům se řadí parfém Chanel číslo 19, jenž zdůrazní ženskou smyslnost a nenápadnou rafinovanost.

Parfumerie Douglas má po celém světě na 1200 prodejen, autor: GlobiFuzziParfumerie Douglas má po celém světě na 1200 prodejen, autor: GlobiFuzzi

Článek Parfumerie Douglas – investujte do své krásy byl publikován 15. listopadu 2011 v 23.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...