Kosmetika Avon – vyberte si kvalitní zboží z katalogu

Tagy:  Avon, značka, produkty, katalog, internet, objednávka

Sponzorované odkazy:

Kosmetika Avon – vyberte si kvalitní zboží z katalogu

S uplynulými léty a čím dál dokonalejší technikou se člověk stává ,,nástrojem doby“, plyne s davem a oddává se každodennímu stresu, jenž bývá naprosto zbytečný. S tímto životním tempem jsme si navykli leccos zjednodušovat, abychom ušetřili co nejvíce drahocenného času. Mezi inovativní ,,zlepšováky“ posledních dob patří internetové nákupy, které zpříjemňují zdlouhavé pochůzky po obchodech a šetří tak čas. Co je však tradicí posledních 50 let jsou katalogové objednávky, ty slouží stejně jako zmiňované internetové pohodlí, avšak na principu ,,multilevelu“ umožňují přivydělání komukoliv a kdykoliv. Mezi firmy, jenž se živí propagací svých výrobků prostřednictvím speciálních časopisů patří například světově proslulá značka Avon.

Katalogy Avon jsou přehledné, autor: weninhaKatalogy Avon jsou přehledné, autor: weninha

O značce

Populární značka na českém trhu působí od roku 1991 a za tuto nepříliš dlouhou etapu si získala tisíce zákazníků, kteří odebírají pravidelně své oblíbené produkty. Ročně se firma postará o výtisky 600 miliónů katalogů, které jsou k obdržení v 25 jazycích a následně odeslány do více než 100 zemí světa. Nelze tedy pochybovat o tom, že je Avon vysoce prosperující a moderní síť kosmetických produktů. Mezi přední světové kosmetické firmy zařazuje Avon i více než 80 patentů, přičemž drtivá většina vzorků pochází s Newyorských laboratoří. Z počátku jste ve slabém katalogu narazily na testované krémy vysoké kvality a podkladové make-upy, postupem času se výroba v továrnách rozrostla o kompletní sady líčidel v podobě pudrů, růží, řasenek, očních stínů a samozřejmě neslíbatelných rtěnek. Dnes je katalog produktů sto stránkový a zcela nabyt jedinečnými prostředky na vylepšení vaši image. Vzhledem k tomu, že je sortiment určen převážně ženám, neopomenuli výrobci řady jedinečných parfémů a toaletních vod, které jsou zcela unikátní, neboť je v běžných kamenných prodejnách nenajdete. Značka ukázala také svou citlivou stránku a před pár lety zahájila kampaň proti rakovině prsu, na kterou ročně zemře tisíce žen. Na důkaz loajality Avonu propůjčili své tváře i nemálo slavné celebrity s řad atraktivních žen jako je americká herečka Reese Whiterspone, zpevačka Fergie a nebo česká moderátorka Mahulena Bočanová.

Kosmetika Avon je rozšířená ve více než 100 státech světa, autor: natymeirelesKosmetika Avon je rozšířená ve více než 100 státech světa, autor: natymeireles

Produkty

Produktů má na svém kontě značka nesčetně mnoho a stále přichází s novinkami, jenž zasluhují patent. I přesto, jak je v českých krajích značka populární, najdou se skeptici, jenž nedůvěřují objednávce přes internet či katalog. Pro takové pesimisty existuje jednoduché řešení v podobě objednání vzorku a nebo vrácení nevyhovujícího zboží. Avon ladies jsou ve vašem okolí stoprocentně desítky, proto neváhejte vyhledat seriózní pracovnice firmy Avon a objednejte si kvalitní zboží z pestrého katalogu.

Produktů kosmetiky Avon je nesčetně mnoho, autor: sejuselektionProduktů kosmetiky Avon je nesčetně mnoho, autor: sejuselektion

Článek Kosmetika Avon – vyberte si kvalitní zboží z katalogu byl publikován 17. listopadu 2011 v 23.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...