Homeopatika – antiperle s neuvěřitelným účinkem

Tagy:  Léky, pilulky, princip léčby, pozitiva, lékař

Sponzorované odkazy:

Homeopatika – antiperle s neuvěřitelným účinkem

Co se léčebných procedur týče, medicína zaznamenala asi největší převrat posledního století. Rok co rok geniální hlavy vědců přivádějí do našich lékáren osvětové produkty, jež nás zbaví klasických bolestí v podobě migrény, ale také svízelných angín a zápalů plic. Málo který lék je však víceúčelový. Například endiaron vás zbaví nepříjemného průjmu, ale těžko zastaví tekoucí rýmu, Rennie pomůže od pocitu plnosti a překyselení žaludku, ale na horečku je krátký. Snad jediným typem léčiv s širším polem působnosti na trhu se stala homeopatika, jež jsou podstatně šetrnější než například antibiotika a zároveň účinně pomohou od daných problémů.

Homeopatika nejsou na trhu pilulek žádným nováčkem, ba naopak, penicilin je oproti nim naprostý benjamínek. Původ těchto léků se traduje již od starověkého Řecka doby Paracelsa a Hyppokrata. Jméno a konečnou formu však práškům dal německý lékař Samuel Christian Hahnemann, jenž se v 18. století postaral o jejich kompletní dokončení.

Homeopatika se soustředí na souznění těla a duše, autor: bilocausHomeopatika se soustředí na souznění těla a duše, autor: bilocaus

Princip léčby

Již v dávných dobách se lékařské kapacity řídili heslem ,,podobné se léčí podobným“. Laicky řečeno, nemoc, jenž je schopna vyvolat u nemocného příznaky nemoci, je může stejně tak zlikvidovat. Léčebné principy homeopatickou léčbou sice souvisí s vědeckými procesy a pokusy, avšak nejvíce se odráží z lidské mysli a jejím hlavním krédem je splynutí těla s duší. Přípravky tohoto typu obsahují látky, jenž povzbuzují mysl, která tak sama uvěří ve své uzdravování. Je vědecky dokázáno, že když jedinec trpící vážnou nemocí, propadne depresím, jeho možnosti na vyléčení jsou mizivé, kdežto optimisticky naladěný pacient se uzdravuje daleko rychleji. Zkrátka naše vědomí a niterno úzce souvisí s fyzickým zdravím a vitalitou.

Odlišnosti s klasickými léky

Pokud je pacient léčen klasickými léky, na které je po řadu let zvyklí, lékař mu stanoví diagnózu, která však nesouvisí s psychikou, ale léčí pouze fyzické příznaky nesnází. U homeopatické léčby se léčitel zaměří na souznění těla a duše, specifikuje jeho problém a následně mu namíchá tablety ze substancí naprosto přesně charakterizujících jeho stav. Je proto prakticky nemožné, aby měly dvě stejné lahvičky tentýž obsah, každá baňka s pilulkami je zcela jedinečná.

Miniaturní tabletky připomínající antiperle dokáží zázraky, autor: Homeopathic332Miniaturní tabletky připomínající antiperle dokáží zázraky, autor: Homeopathic332

Pozitivum homeopatik

Homeopatická léčba přináší nejedno plus v léčebných procedurách. Vzhledem k tomu, že neobsahuje prakticky žádné chemické složky, nezatěžuje organismus, tělo je hladce stráví a proto nehrozí vedlejší účinky, jako je tomu například u agresivních antibiotik. Díky symbióze produktů, jenž působí blahodárně jak na mysl tak na tělesnou schránku, budete se cítit daleko příjemněji, uvolněněji a vaše problémy rázem vyprchají.

Článek Homeopatika – antiperle s neuvěřitelným účinkem byl publikován 20. listopadu 2011 v 21.30 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...