Vichy – kosmetika s klinicky ověřenými výsledky

Tagy:  Kosmetika, medicína, přípravky, produkty, pleť, pokožka

Sponzorované odkazy:

Vichy – kosmetika s klinicky ověřenými výsledky

Jistě většina z nás ví, že kvalitní kosmetika dokáže zázraky. Zbaví nás nepříjemného akné, vyhladí vrásky, jenž oznamují příchod dalších let a také dokáže zamaskovat kruhy pod očima po probdělé noci či opticky zvětšit rty a prodloužit řasy. Otázkou však zůstává, která kosmetika je opravdu kvalitní a neudělá vám na obličeji více paseky než užitku. Za skvělé produkty však nemusíte platit astronomické sumy, stačí se zastavit ve vaší lékárně a vybrat si sortiment určený přesně pro vaši pleť a tělo. Klinicky ověřené přípravky vás vrátí do hry a pomohou vám předcházet nepříjemnostem.

O značce Vichy

Společnost, jenž vznikla roku 1931 se od samého začátku držela faktu, že pokožka je tím nejdůležitějším orgánem, kterému je třeba porozumět a následně jej dostatečně chránit. Proto laboratoře Vichy pracují v symbióze kosmetiky a medicíny, navzájem se doplňují a tvoří nerozlučný pár. Laboratoře Vichy vytvořily ucelenou řadu pěstících přípravků s termální vodou z Vichy, kombinovanou s aktivními látkami vyvinutými farmakologickým výzkumem. Hlavním účelem přípravků Vichy je korekce a prevence nedokonalostí pokožky v každém fyziologickém období, což tedy zahrnuje hydrataci, výživu, stárnutí, ochranu před sluncem, pomerančovou kůži a v neposlední řadě i vypadávání vlasů. Veškerý sortiment, jenž firma propaguje je klinicky testován a zaručuje nezávadnost a naprostou účinnost.

Lehký denní krém Aqualia Thermal

Hydratace je nedílnou součástí každodenního kosmetického zkrášlování. Pokud vaše pokožka není hebká a vláčná a postrádá dostatek vody, dopřejte jí kvalitní osvěžení v podobě lehkého denního krému Aqualia Thermal. Produkt posiluje odolnost pokožky a zklidňuje různá podráždění, intenzivně hydratuje epidermis a zvyšuje smyslový požitek z aplikace. Každodenním používám tohoto krému bude vaše pleť intenzivně hydratovaná, zklidněná, posílená, pružná a září zdravím.

Vichy normaderm pro hebkou a svěží pokožku, autor: vichyVichy normaderm pro hebkou a svěží pokožku, autor: vichy

Kúra proti vypadávání vlasů Aminexil Energy

Vypadávání vlasů je v dnešní době častým problémem stárnoucích mužů a žen. Vichy proto nabízí inovativní řešení v podobě kúry proti vypadávání vlasů, která je obohacená o aminexil a ženšen, ten podporuje růst vlasů. Zároveň se jedná o první kúru s okamžitým efektem zvětšení objemu vlasů.

Kúra proti vypadávání vlasů Aminexil Energy, autor: vichyKúra proti vypadávání vlasů Aminexil Energy, autor: vichy

Normaderm Tri-Activ Cleanser

Trápí vás nedokonalá pleť, zarudlá ložiska a ucpané póry? Právě pro vás byl speciálně vyvinut přípravek pro čistění pleti s nedokonalostmi 3 v 1 Normaderm Tri-Activ Cleanser. Gel uvolňuje ucpané póry, eliminuje kožní maz a nečistoty, zmatňuje pleť a čistí její povrch. Výsledek je viditelný na první pohled, póry jsou čistší o celých 83 %, pleť je po celých 24 hodin čistší a nečistoty jsou eliminovány o celých 91 %.

Přípravek pro čistění pleti s nedokonalostmi 3 v 1 Normaderm Tri-Activ Cleanser, autor: vichyPřípravek pro čistění pleti s nedokonalostmi 3 v 1 Normaderm Tri-Activ Cleanser, autor: vichy

Článek Vichy – kosmetika s klinicky ověřenými výsledky byl publikován 8. prosince 2011 v 18.45 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...