Loreal Paris – protože vy za to stojíte!

Tagy:  Značka, kosmetika, produkty, dekorativní kosmetika, péče o vlasy

Sponzorované odkazy:

Loreal Paris – protože vy za to stojíte!

Za kvalitu jsme my ženy ochotny utratit neskutečné peníze a přesto svých ,,průvanů“ v peněženkách nelitujeme. Naše kosmetické taštičky překypují zbytečnostmi a koupelna připomíná parfumérii či při nejmenším drogerii. Přestaňte vyhazovat peníze za nepotřebnou a hlavně nekvalitní kosmetiku a raději se zaměřte na odborníky, kteří ve svém oboru patří k světovým jedničkám. Kosmetické produkty od značky Loreal vám vydrží řadu let, s obličejem, tělem a vlasy dokáží zázraky a přitom vás nebudou stát celou výplatu.

Loreal zastupují světové celebrity jako je Eva Longoria, autor: lorealLoreal zastupují světové celebrity jako je Eva Longoria, autor: loreal

O značce

Dnes je francouzská kosmetická společnost Loreal zastoupena ve více než 120 zemích světa a líčí milióny půvabných žen a slečen. Filosofií značky je inovovat a nabízet největšímu počtu spotřebitelů nejvýkonnější produkty, za nejlepší cenu. S tímto výrokem přišla již řada firem, avšak málo které se zadařilo tolik, jako právě populárnímu Lorealu. Svými propracovanými výrobky, jenž pocházejí z prvotřídních laboratoří přirostla značka Loreal k srdci milionům lidí, v posledních letech i mužům. Kromě toho, že jedinečná složení make-upů a ostatní dekorativní kosmetiky vám skvěle poslouží k preciznímu nalíčení, na prodejních pultech se shledáte také s péčí o pleť v podobě krémů a tonik, tělových přípravků a v neposlední řadě s vlasovou kosmetikou.

V posledních letech se značka zaměřuje i na kvalitní barvy na vlasy, autor: lorealV posledních letech se značka zaměřuje i na kvalitní barvy na vlasy, autor: loreal

Loreal Paris slaví v letošním roce 10 let partnerství s Festivalem v Cannes. Toto spojení vzniklo ze skutečné vášně pro kinematografii a velkého respektu k pevným hodnotám L'Oréalu. Během posledního festivalu uskutečnila skupina 25ti profesionálních maskérů 1400 líčení pro 600 osobností, což je považováno za jeden z největších úspěchů značky.

Společnost se v inovacích produktů snaží být vždy o krok napřed než konkurence,proto výzkumný tým světového věhlasu používá nejnovější vědecké objevy a inovace ve vývoji exkluzivních výrobků, které se snadno používají. Veškeré produkty jsou opatřeny luxusním designem a obalem, který podtrhne kvalitu a přepych každého produktu.

Cheryl Cole je taktéž tváří značky, autor: lorealCheryl Cole je taktéž tváří značky, autor: loreal

Sortiment

Vzhledem k faktu, že se značka na trhu kosmetiky vyskytuje již desítky let, k dispozici máte nepřeberné množství produktů, jenž jsou rozděleny do následujících kategorií. První a velice důležitou složkou je péče o pleť, ta obsahuje řadu vysoce kvalitních produktů od krému proti hlubokým vráskám po kolekce antiaknózní kosmetiky. Druhou skupinou je kosmetika dekorativní, ta nabízí širokou škálu podkladových materiálů, líčidel očí a samozřejmě rtěnky a lesky na rty. Nesmíme zapomenout ani na péči o vlasy, která také zahrnuje prestižní barvy a přelivy, které vaše kadeře obohatí a zregenerují. Poslední skupinou jsou přípravky pro muže.

Společnost se zaměřuje především na dekorativní kosmetiku, autor: lorealSpolečnost se zaměřuje především na dekorativní kosmetiku, autor: loreal

Článek Loreal Paris – protože vy za to stojíte! byl publikován 20. prosince 2011 v 22.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...