Essence – kosmetika pro každého za pár korun

Tagy:  Kosmetika, dekorativní kosmetika, cosnova, společnost, sortiment

Sponzorované odkazy:

Essence – kosmetika pro každého za pár korun

Milé dámy ruku na srdce, která z nás si nerada prohlíží nekonečné pulty zkrášlovacích výrobků a nepotrpí si na barevné rtěnky, třpytivé lesky na rty a pestré laky na nehty. Proč byste měla utrácet tisíce korun za dekorativní kosmetiku, když si můžete pořídit celý arzenál šminek, jenž vám rozzáří i ten nejsmutnější a nejšedivější den. Ráda se líčíte a přesto nechcete za líčidla utratit celé své jmění? Přesně pro vás je zde kosmetika Essence, která patří k nejlevnějšímu sortimentu v oblasti líčidel. Zaplňte svůj kosmetický kufřík okouzlujícími produkty za pár korun.

Kosmetika Essence patří k nejlevnější dekorativní kosmetice na trhu, autor: essenceKosmetika Essence patří k nejlevnější dekorativní kosmetice na trhu, autor: essence

O společnosti

Kosmetická značka Essence se na trhu kosmetiky drží již několik let, avšak zastřešuje ji poněkud větší dceřinná firma pod názvem Cosnova beauty. Společnost se stala průkopníkem v oblasti nejlevnějšího sortimentu dekorativní kosmetiky, jenž představuje vysoce kvalitní produkty za naprosto přijatelnou cenu. Díky jedinečným inovativním technologiím se Cosnova drží již deset let na špici a stále se rozrůstá o nové prosperující značky, které taktéž disponují nejlevnější cenou. V dnešní době, kdy každý šetří a spoří těžce vydělané peníze se společnosti opravdu daří. Cosnova nemá v plánu usnout na vavřínech a proto přichází se stále novými projekty, jenž potěší nejednoho nadšeného klienta. Cosnova se pyšní vynikajícím týmem, který firmě propůjčil skvělé nápady, propracované plány do budoucna a mladiství design. Díky jejich podnikatelskému duchu se můžete těšit na stále zajímavější a propracovanější materiál.

Lesky na rty jsou originální a zářivé, autor: essenceLesky na rty jsou originální a zářivé, autor: essence

Sortiment

Produkty značky Essence se řadí k nejlevnější dekorativní kosmetice vůbec, ale také nabízí nepřeberné množství zkrášlovacích přípravků. Vaše oči se rozzáří pomocí očních stínů v pastelových, jemných krycích, ale také vyzývavých metalických barev. Na Výběr máte z více než třiceti barevných kombinací, z kterých si zaručeně vyberete. Na oční víčka nezapomeňte nanést také oční linky a řasenku. Aby váš obličej působil pěstěně a dokonale, nezapomeňte se vybavit make-upem soft touch s pěnovou texturou, která vám propůjčí hladkou, přírodní a matnou pokožku a přitom ji nechává volně dýchat, k dostání je v šesti atraktivních odstínech. Pleť obohacenou o make-up zmatněte transparentním pudrem. I ty nejméně výrazně rty zkrášlí třpytivý lesk on top, který jim dodá svěžest a přirozenou barvu. Oslňte své okolí pomocí kosmetických produktů značky Essence.

Pudr beach rozzáří vaši pleť, autor: essencePudr beach rozzáří vaši pleť, autor: essence

Článek Essence – kosmetika pro každého za pár korun byl publikován 25. prosince 2011 v 18.30 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...