Alverde – dekorativní kosmetika přírodních složek

Tagy:  Kosmetika, produkty, značka, pleť, oči, rty

Sponzorované odkazy:

Alverde – dekorativní kosmetika přírodních složek

Líčení je dnes doménou téměř každé ženy, každá z nás si přeje den co den vypadat dokonale a neodolatelně. Koupí dekorativní kosmetiky, jenž nevyhovuje naší plei však můžeme nadělat více ,,paseky než užitku“. Rozmyslete si proto velice důkladně, jaká značka vás bude doprovázet na vaší ,,zkrášlovací“ cestě. Kosmetické produkty Alverde zakoupíte v drogeriích DM za výborné ceny.

Přírodní kosmetika s antialergeny, autor: alverdePřírodní kosmetika s antialergeny, autor: alverde

O značce

Alverde přírodní kosmetika začala být prodávána v roce 1989 jako první obchodní značka v oblasti přírodní kosmetiky, spojuje v sobě vysoce hodnotné rostlinné pečující a aktivní látky s nejnovějšími vědeckými poznatky.. V prodejnách dm v České republice je k dostání od roku 2002. Vytváří tak velice přesvědčivou a bohatou škálu produktů a má stabilní pozici na trhu. Příznivcům přírodní kosmetiky nabízí Alverde kromě pečujících produktů o pleť obličeje, pokožku těla a vlasy také řadu dekorativní kosmetiky, speciální dětské produkty a ucelenou řadu péče pro muže Alverde MEN. V Německu je Alverde nejprodávanější značkou přírodní kosmetiky.

Produkty Alverde přírodní kosmetiky jsou certifikovány jako „kontrolovaná přírodní kosmetika“ a nesou pečeť BDIH. Znamená to, že při výrobě se upřednostňují čistě přírodní suroviny. Důležitou roli hraje ekologická snášenlivost produktu, postupy výroby, které nezatěžují životní prostředí a šetří přírodní zdroje, a optimální biologická odbouratelnost surovin. Velká část produktů nese pečeť VEGAN, která zaručuje, že neobsahují látky živočišného původu a na zvířatech nebyl testován ani výsledný produkt. Alverde klade velký důraz na trvalou udržitelnost také při výběru obalů. Ve většině případů proto u produktů nenajdete příbalový leták.

Alverde produkuje také řadu pro muže, autor: alverdeAlverde produkuje také řadu pro muže, autor: alverde

Pleť

Základem dekorativní kosmetiky je samozřejmě péče o pleť. Pořiďte si tekutý make-up hustší konzistence, která však neucpává póry a naopak vyživuje pleť o potřebné vitamíny. Aby váš podklad vydržel celý den, použijte sypký pudr s minerálními složky, nevysušuje pleť a příjemně voní. Pro svěží ,,look“ naneste na líčka tvářenku se třpytivými částečkami.

Oči

Nalíčení očí je dalším krokem, pořiďte si oční stíny Alverde v přírodních barvách, jenž vydrží neporušené celý den a dokonce i večer. K dosažení dokonalosti na oční víčka naneste kajalovou tužku a na závěr řasenku.

Rty

Rty sjednoťte kvalitní rtěnkou hustší konzistence z přírodních složek, pokud nejste hrdou majitelkou plných rtů, pořiďte si také třpytivý lesk na rty s výživnými mikročástečkami.

Dekorativní kosmetika Alverde, autor: alverdeDekorativní kosmetika Alverde, autor: alverde

Článek Alverde – dekorativní kosmetika přírodních složek byl publikován 19. ledna 2012 v 14.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...