Diskuse ke článku Liposukce – pryč s nevzhlednými tukovými polštářky!

Operace

Napsal/a: Daniela

Přidáno: 25.09.2013 13.31

Odpovědět

Tak výsledek z posledního obrázku je úžasný. Jsem na tom zhruba podobně jako ta paní před operací ale nevím zda bych si mohla dovolit být dva týdny po operaci v klidu. Zaměstnání mi to nedovolí a i když mám volno je práce okolo domu vždycky dost. Četla jsem si i nějaké informace z odborných webu jako http://www.plastickachirurgie.com/…uku-p17.html nebo diskuze na omlazení a bylo mi řečeno, že na některých klinikách používají kanily větších průměrů a při opětovném ztloustnutí se může tuk špatně ukládat. Je to opravdu tak?

RE: Operace

Míša

Odpovědět

Doporučuji zajít na konzultace k doktorovi. Posílám odkaz na konzultace zdarma na klinice MedicomVip. Mají pobočku v Praze i v Brně: http://www.vaserlipo.cz/objednejte-se

liposukce

Napsal/a: Veronika Sýkorová

Přidáno: 25.09.2013 13.56

Odpovědět

Dobrý den,

ano, to je bohužel pravda. Liposukce s sebou nese nespočet rizik a nežádoucích účinků. Pokud chcete proceduru opravdu podstoupit, je nezbytné upravit stravovací návyky a jídelníček tak, aby právě k opětovnému tloustnutí nedošlo. Pak by liposukce neměla význam a vy byste zbytečně vyhodila spousty peněz a možná si přivodila i zdravotní komplikace. Doporučuji vyhledat ověřenou lékařskou kliniku a objednat se na konzultaci, kde vám lékař řekne vše, co potřebujete vědět a zda je pro vás zákrok vůbec vhodný. Někteří lidé trpí například srdečními problémy, cukrovkou a podobně a u nich je zákrok o to rizikovější.

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny