Gabriella Salvete – důvěřujte české kvalitě

Tagy:  Kosmetika, značka, společnost, pudr, lak na nehty, řasenka

Sponzorované odkazy:

Gabriella Salvete – důvěřujte české kvalitě

Pro milovníky kosmetických produktů ze sekce dekorativní kosmetika je zde další značka, zabývající se tímto odvětvím již několik desítek let. Pokud si potrpíte na líčidla všeho druhu a ráda se obklopujete barevnými laky na nehty, Gabriella Salvete je to pravé pro vás. Nechte se inspirovat a rozšiřte svou domácí sbírků o pár nových a inovativních kousků právě této firmy.

Prodlužující řasenka, autor: gabriela salveteProdlužující řasenka, autor: gabriela salvete

O značce

Gabriella Salvete je česká společnost, vyskytující se na trhu již od roku 1990 pod záštitou značky Salvete. Kombinace pečlivého výběru z kvalitních komponentů, dodržování náročných provozních norem EU a důsledná výstupní kontrola garantují mimořádnou kvalitu produktů značky Gabriella Salvete a to při zachování cen přijatelných pro široký okruh spotřebitelek. Produkty se značkou Gabriella Salvete pravidelně získávají ocenění Asociace vizážistů a stylistů. Díky designu a především špičkové kvalitě jsou oblíbené i profesionálními vizážisty v mnoha předních divadlech a muzikálových scénách. Pro společnost Salvete je však nejvyšším oceněním stabilní vysoká obliba a věrnost značce Gabriella Salvete u českých zákazníků. Svědčí o ní dlouhodobá pozice značky Gabriella Salvete, jež je podle průzkumů trhu nepřetržitě od roku 1998 nejprodá­vanější dekorativní kosmetikou na českém maloobchodním trhu. Také v zahraničí se prosazuje Salvete stále silněji. Zejména v posledních několika letech společnost výrazně zvýšila důraz na export a dnes je značka Gabriella Salvete pevně usazena na trzích mnoha evropských a asijských zemí.

Minerální pudr

Face Mineral Powder  je jemný pudr s obsahem minerálů a vitamínu E. Vyniká velmi vysokou přilnavostí a matujícím efektem, díky němuž budete dokonale sjednocená po celý dlouhý den. Opticky vyrovnává  a omlazuje povrch pleti, která získává  přirozený jas  a vitalitu. Pudr je obohacen vzácnými a účinnými minerály, jako je Ametyst a Turmalín.

Minerální pudr rozzáří vaši pleť, autor: gabriela salveteMinerální pudr rozzáří vaši pleť, autor: gabriela salvete

Řasenka La MIA

Váš pohled je vytvořen jednoduchým pohybem, který dodá Vašim řasám okamžitý objem. Textura řasenky zajistí intenzivní barvu a zhuštění řas. Při každé další aplikaci se řasy stávají stále objemnějšími, a tím Vám zajistí dokonalý výsledek.

Dlouhotrvající lak na nehty

Dlouhodržící lak, s obsahem D-Panthenolu a vitamínu E, nehty nejen zdobí, ale i vitalizuje jejich základní strukturu. Tento lak je oblíben i pro svoji pohodlnou aplikaci a rychlé zaschnutí. Vybrat si můžete s desítky atraktivních odstínů a to za pouhých 69 korun.

Zpevňující laky na nehty, autor: gabriela salveteZpevňující laky na nehty, autor: gabriela salvete

Článek Gabriella Salvete – důvěřujte české kvalitě byl publikován 25. ledna 2012 v 15.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...