Doplňky stravy – vyzrajte na nedostatky

Tagy:  Doplňky stravy, vitaminy, minerály, hlíva ústřičná, avilut, acai

Sponzorované odkazy:

Doplňky stravy – vyzrajte na nedostatky

Cítíte se často unavení, malátní a bez energii? Pravděpodobně vám chybí důležité vitamíny a minerální látky. Právě pro vás jsou vyrobeny doplňky stravy, jenž se postarají o doplnění těchto nezbytných látek ve vašem těle. Ideální formou doplňků stravy jsou tabletky, které dané výživy obsahují. Pokud budete pravidelně požívat tyto pilulky, během měsíce se vám opět navrátí zdravá barva a budete se cítit jako znovuzrození.

Hlíva ústřičná

Hlíva ústřičná s echinaceou přispívá k rychlejšímu nástupu naší imunity v období nachlazení. Hlíva se svými blahodárnými účinky je posílena o echinaceu, přičemž se obě navzájem podporují a působí na imunitu synergicky. Cenných účinků hlívy ústřičné využívali již čínští lidoví léčitelé, kteří o ní hovořili jako o zázraku přírodního léčitelství, a jako o houbě, která probouzí v člověku životní sílu, pomáhá čistit krev, přispívá k vyléčené různých nemocí a chrání před nachlazením.

Hlíva ústřičná má blahodárné účinky, autor: scdoctorusHlíva ústřičná má blahodárné účinky, autor: scdoctorus

Mobivenal

Přípravek napomáhá při žilních obtížích a hemoroidech. Ojedinělá kombinace vysoce mikronizovaného diosminu s hesperidinem a aescinupůsobí blahodárně na lidský organismus. U přípravků obsahujících diosmin a hesperidin byl prokázán jejich pozitivní účinek na mikrocirkulaci, což vede k normalizaci propustnosti kapilár a v konečném efektu pak ke zmírnění nebo odstranění edémů. Obě složky blokují hromadění krve v žilách dolních končetin a zvyšují také lymfatický odtok. Aaescin, získaný z plodů jírovce maďalu, napomáhá obdobně, v humánní medicíně je používán pro své silné protizánětlivé a protiedematózní účinky.

Avilut

Pro silné a zdravé oči je zde přírodní doplněk Avilut. Přípravek obsahuje složky s pozitivními účinky na lidský zrak. Jeho nejvýznamnější složkou je karotenoid lutein, který nejúčinněji preventivně působí proti peroxidaci tuků, která je značná jak v krevním séru, tak v očích.

Avilut pro lepší a zdravější zrak, autor: scdoctorusAvilut pro lepší a zdravější zrak, autor: scdoctorus

Acai

Energetický nápoj z bobulí Acai je jeden z nejsilnějších přírodních antioxidantů. Pomáhá nejen redukovat váhu, ale obecně doplňovat tělo o minerální látky. Stimuluje metabolismus a má vysoce regenerační účinek. Díky svým výjimečným vlastnostem zajišťuje bezpečný a efektivní způsob, jak zhubnout.

Článek Doplňky stravy – vyzrajte na nedostatky byl publikován 28. ledna 2012 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...