Cvičení dle Ludmily Mojžíšové

Tagy:  Ludmila Mojžíšová, cvičení dle Ludmily Mojžíšové, cviky

Sponzorované odkazy:

Cvičení dle Ludmily Mojžíšové

Pojem neplodnost se vyskytuje snad od pradávna všude kolem nás, lidská příroda hold není všemocná a bohužel, některé páry mají s otěhotněním spoustu problémů, které se táhnou řadu let. Pokud se již o potomka pokoušíte delší dobu a bez úspěchu, než se rozhodnete podstoupit operativní zákrok, a nebo umělé oplodnění, zvažte metodu daleko šetrnější, příjemnější a bez pochyby levnější. Cvičení dle Ludmily Mojžíšové si oblíbila spousta párů nejenom v České republice a nesčetně dvojic se díky jednoduchým, avšak extrémně účinným cvikům dočkala vytouženého potomka. Vyzkoušejte tuto metodu také vy a nebo ji doporučte přátelům, jenž se marně pokoušejí otěhotnět.

Pár informací o zakladatelce metody

Ludmila Mojžíšová se narodila v roce 1932 a prakticky celý svůj život zasvětila práci v oblasti léčby a prevence poruch pohybového ústrojí. Byla původním povoláním zdravotní sestra, působila však jako rehabilitační asistentka a fyzioterapeutka. V roce 1985 poprvé uveřejnila sestavu cviků doporučenou pro uvolnění a posílení svalů. Její série speciálních cviků se postupem času velmi rozšířila a dnes se již zcela běžně používá při odstraňování celé řady obtíží.

Cvičení dle Ludmily Mojžíšové pomáhá i v případě neplodnosti, autor: centrumprozdravizivotCvičení dle Ludmily Mojžíšové pomáhá i v případě neplodnosti, autor: centrumprozdravizivot

Kdy začít se cvičením

Cvičební plán dle Ludmily Mojžíšové lze zahájit v případě, že trpíte artrózou kyčlí, skoliózou, bolestmi páteře, bolestmi zevních pohlavních orgánů, bolesti při pohlavním styku, pokud vám chybí menstruační cyklus, trpíte neplodností, opakovanými potraty, a nebo nemožností otěhotnět.

Jednotlivé cviky

Cviky nejsou fyzicky nijak namáhavé ani obtížně proveditelné. Důležité však je provádět jednotlivé úkony přesně a pravidelně. Jen tak může dojít k uvolnění, protažení a posílení svalových skupin. Cviky se provádí pomalu, plynulým zapojováním jednotlivých svalů. Nesmí být při nich vyvolána bolest, jen pocit tahu a napnutí svalů. Pokud si chcete být jisti správným provedením, můžete cvičení vyzkoušet pod vedením školeného fyzioterapeuta. Cviky jsou záměrně voleny tak, aby v počáteční fázi navodily uvolnění a protažení často přetížených oblastí trupu a velkých klubů horních a dolních končetin. Cvičení uvedené sestavy je nejúčinnější v případech, kdy se skutečně jedná o funkční poruchu pohybové soustavy a ne ještě o strukturální změny. Pokud bychom uvedené zásady nedodržovali, může se dostavit i opačný účinek.

Článek Cvičení dle Ludmily Mojžíšové byl publikován 3. března 2012 v 15.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...