Pleťové masky – vše pro krásnou pleť

Tagy:  Pleťové masky, vichy, avon, juvena, sisley

Sponzorované odkazy:

Pleťové masky – vše pro krásnou pleť

Skvěle vypadající pleť také vyžaduje unikátní zacházení a výživu. Aby se na vaší pokožce nepodepisoval stres, nezdravá životospráva a stáří, kromě denní a nočních krému nezapomínejte používat kvalitní pleťové masky. Záleží pouze na vás a na vaší pleti, jestli dáte přednost ověřeným produktům známých značek a nebo si pleťovou masku vyrobíte ze zdravých surovin v pohodlí vašeho domova. Obě varianty jsou však zcela správné.

Vichy

Jedničkou v oblasti klinické dermatologie je značka Vichy, kterou pořídíte ve všech lékárnách. Vzhledem k faktu, ze se společnost specializuje na problematickou pleť, nepořizujte si tento výrobek, pokud je vaše kůže v naprostém pořádku a nevyžaduje speciální péči. Pleťová maska Vichy Normalderm v sobě sjednocuje sílu čistícího gelu, peelingu a masky. Přípravek uvolňuje ucpané póry, eliminuje kožní maz a nečistoty a v neposlední řadě zmatňuje pleť. Výsledkem jsou až o 83 procent čistší póry a na venek hladší pleť.

Maska Normaderm na problematickou pleť, autor: vichyMaska Normaderm na problematickou pleť, autor: vichy

Juvena

Pleťová maska s lehkou konzistencí a chladivým účinkem dodá pokožce okamžitý zářivý a jemný vzhled za méně než 5 minut. Je-li vaše pokožka unavená a povadlá, s jemnými linkami a vráskami, pak je pro vás tato maska tou správnou volbou. Rovnoměrně naneste silnější vrstvu masky na čistou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Vyhněte se očnímu okolí. Nechte masku působit 5 minut, přebytečné množství odstraňte vlažnou vodou a poté obličej a krk tonizujte. Vaše pleť bude v okamžiku rozjasněná a na omak jemnější a hladší.

Sisley

Osvěžující pleťová maska s krémovo-gelovou texturou přináší okamžitou úlevu pro dehydrovanou a unavenou pokožku, která postrádá energii. Vaše pleť bude svěží, vyživená a viditelně hladší už po 3 minutách, a to díky vysoké koncentraci hydratačních a vyživujících látek. Je určena pro všechny typy pleti. Díky aktivním látkám jako je kosatec, který zjemňuje, lilie, jenž pleť hydratuje a hydratační růže bude vaše pleř jenom zářit.

Avon

Kosmetická řada planet spa se soustředí na výrobu zcela přírodních produktů, které působí antialergenně a antiaknózně. Levandule, obsažená v masce regeneruje a zklidňuje pokožku a jasmín má protizánětlivé účinky a jeho jemná vůně zklidní vaše smysly a zbaví vás stresu.

Maska planet spa z řírodních extraktů, autor: avonMaska planet spa z řírodních extraktů, autor: avon

Článek Pleťové masky – vše pro krásnou pleť byl publikován 6. března 2012 v 14.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...