Tělová mléka – dopřejte své pokožce tu nejlepší péči

Tagy:  Tělové mléko, hydratace, jemná péče, pokožka, kůže, garnier, avon, freeman

Sponzorované odkazy:

Tělová mléka – dopřejte své pokožce tu nejlepší péči

Pokud pečujete o svůj vzhled tak jistě víte, že i pokožka vyžaduje speciální kosmetické přípravky. Vzhledem k faktu, že každá žena vlastní jiný druh kůže, je třeba tomu podřídit i výběr kosmetiky. Naštěstí žijeme v dosti pokrokové době, která nám dopřeje přesně takovou péči, jakou vyžadujeme a potřebujeme.

Garnier regenerační tělové mléko

Podle značky Garnier se týká krása nás všech. Každý vyzařuje svoji přírodní krásu a každý z nás má moc, aby jeho krása zazářila. Garnier je tedy pro sebejisté ženy, které chtějí podpořit svůj vzhled. Tím, že žena o sebe pečuje, roste i její vnitřní krása. Pokud sháníte ideální tělové mléko, jenž bude krásně vonět a zároveň výborně zregeneruje vaši kůži a zbaví ji odumřelých kožních buněk, Garnier je tou pravou ,,trefou do černého“. L-Bifidus vytváří ochranný štít pokožky pro intenzivní pocit hydratace až po dobu 7 dnů a bambucké máslo dokonale vyživuje a hydratuje pokožku.

Osvěžující tělové mléko se svěží vůní, autor:garnierOsvěžující tělové mléko se svěží vůní, autor:garnier

Avon naturals

Kosmetickou značku Avon zná jistě každý z vás. Ať už jste s výrobky Avonu spokojeni, či nikoliv, na tělové mléko spříjemnou vůní vanilky nedáte jistě dopustit. Jeho jemná a lehká konzistence se příjemně nanáší a na pokožce nezanechává mastný povlak. Hlavní složka, vanilka hydratuje, vyživuje a povzbuzuje vyprahlou pokožku celého těla. Kosmetická značka Avon působí ve více než 100 zemách světa a ročně vytiskne na 600 milionů katalogů.

Přírodní tělové mléko s jemnou vůní vanilky, autor: avonPřírodní tělové mléko s jemnou vůní vanilky, autor: avon

Freeman zklidňující tělové mléko

Kosmetická značka Freeman jednoznačně zasvětila produkci svých produktů vaší kráse. Více než 30 let zkoumá účinky rostlinných výtažků a vyvíjí moderní technologie, čímž zaručuje skutečné „know-how“ pro efektivní zkrášlující přípravky. Díky rostlinným extraktům, které perfektně čistí, hydratují, zklidňují a osvěžují, budete vypadat skvěle a cítit se zdravě. Pleťová a tělová péče z linie Feeling Beautiful vás jednoduše uchvátí svou krásnou vůní i efektivními výsledky. Pečlivě zvolené ovocné a zeleninové výtažky navrátí vaší pokožce zdravý vzhled a pomůžou odhalit vaši přirozenou krásu jedním z velice oblíbených produktů je zklidňující tělové mléko, jenž díky obsahu okurky zklidňuje suchou a podrážděnou pokožku.

Zklidňující tělové mléko s vůní okurky, autor: freemanZklidňující tělové mléko s vůní okurky, autor: freeman

Článek Tělová mléka – dopřejte své pokožce tu nejlepší péči byl publikován 18. března 2012 v 15.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...