Helena Rubinstein – make-up vašich snů

Tagy:  Helena rubinstein, kosmetika, výrobky, přípravky, líčení, kvalita, kvalitní kosmetika, luxusní kosmetika

Sponzorované odkazy:

Helena Rubinstein – make-up vašich snů

Toužíte-li po dokonale vypadající a pěstěnné pleti, kosmetika od značky Helena Rubinstein je tím pravým pro vás. Make-up, díky těm nejkvalitnějším složkám vydrží netknutý celé hodiny a vy tak budete stále vypadat svěží a zdravě.
Helena Rubinstein je, jak jste již jistě pochopili, zakladatelkou stejnojmenné luxusní značky. Žena se narodila v Polsku v roce 1872, Česká republika ji tedy byla poměrně blízká. Byla to žena inspirovaná vášní ke kráse a půvabu, což se také odraží v jejích kolekcích. V roce 1902 Helena Ru­binstein otevřela první světový salon krásy v australském Melbourne, který měl nevýdaný úspěch. Následoval Londýn roku 1908 a New York o sedm let později. Odvážná kreativita a avantgardní vzhled z ní učinil centrální postavu ve světě krásy a kosmetiky. Její vliv trvá do dnešních dnů. Značka Helena Rubinstein v sobě snoubí odvážný luxus, požadavky charizmatických žen, vědeckou avantgardu, skvělou eleganci a moderní kouzlo krásy. To ví i Demi Moore, která se stala ikonou této značky.

Kosmetická značka Helena Rubinstein je na trhu kosmetiky přes 100 let, autor: HRKosmetická značka Helena Rubinstein je na trhu kosmetiky přes 100 let, autor: HR

Make-up instant

Makeup instant je s obsahem velmi účinných protivráskových a zpevňujících aktivních složek. Obličej je díky nim omlazován, pleť je pružnější a obrysy obličeje postupně definovány. Barevné pigmenty perfektně kryjí a sjednotí tak barevný tón pleti, zakryjí rovněž tmavé stíny v obličeji a rozzáří pleť. Obsah UV filtru SPF 20 chrání před škodlivými paprsky a volnými radikály. Make-up je v dostání ve 4 atraktivních a přirozených odstínech, zakoupit jej můžete například v parfumerii Sephora či Douglas.

Make-up golden beauty

Jedinečný make-up golden beauty s obsahem vysoce kvalitních složek je kompaktní bronzující make-up, který zvýrazní vaše opálení, popřípadě dodá opálený vzhled. Jemná a hedvábná textura pigmentů umožňuje snadné nanášení. Make-up dodá pokožce sametově jemný povrch a fixace vydrží po celý den.

Make-up golden beauty pro bronzovou pleť, autor: HRMake-up golden beauty pro bronzovou pleť, autor: HR

Make-up color clone

Dermatologicky testovaný kosmetický přípravek nevytváří žádné další efekty masky. Jedná se o inovativní make-up, který odstraňuje nedokonalosti pleti a zároveň zachová její přirozený vzhled. Lehké složení pleť hydratuje po celý den. Make-up má středně krycí vlastnosti. Vyhlazuje a zmatňuje pleť. K dostání je v šesti příjemných odstínech a zakoupíte jej okolo 950 korun.

Jedinečný a přirozený make-up color clone, autor: HRJedinečný a přirozený make-up color clone, autor: HR

Článek Helena Rubinstein – make-up vašich snů byl publikován 21. března 2012 v 14.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...