Christina Aguilera a její jedinečné parfémy

Tagy:  Parfém, Christina aguilera, vůně, krása, podmanivost, jedinečnost, flakon

Sponzorované odkazy:

Christina Aguilera a její jedinečné parfémy

Snad každá žena miluje parfémy a prostřednictvím vůně chce nejenom zaujmout, ale také podtrhnout svou krásu, charakter a jedinečný styl. Parfém slavné zpěvačky Christiny Aquilery si zamilujete, neboť v sobě snoubí prvky jedinečnosti a fantazie.

O autorce

Christina Aquilera je známou zpěvačkou, která své obrovské umělecké nadání neváhá vložit i do oblasti parfémů. Jako dítě se díky otcově zaměstnání často stěhovala a své místo v životě našla až v dospělosti. Nakonec se rodiče rozvedli a Christina začala objíždět nejrůznější pěvecké a talentové soutěže, což se ukázalo jako skvělý nápad. Netrvalo dlouho a ještě v dětském věku dostala místo v pořadu Mickey Mouse Club, její kariéra se tak začala naplno rozjíždět. Mezi sbíráním prestižních ocenění, koncertováním a prací pro charitu, se Christina stačila i vdát a porodit krásného syna. Parfémy Christina Aquilera jsou jako autorčina osobnost – tajemné, vášnivé, překvapivé a plné života.

Parfém Christina Aquilera je zpevaččinou prvotinou, autor: levneparfemyParfém Christina Aquilera je zpevaččinou prvotinou, autor: levneparfemy

Parfém CHA

Parfém pro ženy Christina Aguilera EdP je spjat s postavou samotné zpěvačky. Jedná se o velice sexy a podmanivou vůni pro ženy s velkou dávkou sebevědomí a provokace, která je magnetem pro opravdové muže. Parfém Christina Aquilera vás v první řadě ovane svěží vůní mandarinky, černého rybízu a exotického ovoce. Druhý omamný prvek spočívá v květinové kombinaci jasmínu a pivoňky, jenž je doplněn o lahodnou vůni šťavnaté švestky. Smyslností a vzrušením vás uchvátí kombinace pižma, ambry, vzácného dřeva a delikátní krémové vanilky.

Secret poison

Parfém Christina Aguilera Secret Potion je unikátní svěží vůně, která v sobě ukrývá tóny exotického ovoce, smyslných květin a příjemné, hřejivé orientální dřevo. Vůně je ideální je pro sebevědomé ženy, které umějí a chtějí prodat svou krásu a sílu plynoucí právě z jejich sebedůvěry. Flakon kopíruje tvar ženského těla, který skvěle podtrhuje celkovou svůdnost vůně. Rafinovaným doplňkem je medailon ve tvaru erbu s malým zrcátkem, díky kterému budete stále upravená a krásná.

Royal Desire

Parfém Royal Desire je věnovaný ženám, které se chtějí cítit jako královny, o čemž svědčí samotný název. Pokud si potrpíte na luxus, svádění a toužíte být středem pozornosti v každém okamžiku, byla tato vůně vytvořena právě pro vás. Royal Desire je květinově-dřevitá vůně ukrývající se ve velmi elegantním flakonu s přívěskem ve tvaru vějíře, který lze odepnout a ozdobit jím jakýmkoliv šperk.

Parfém Royal Desire se pyšní svou podmanivostí, autor: levneparfemyParfém Royal Desire se pyšní svou podmanivostí, autor: levneparfemy

Článek Christina Aguilera a její jedinečné parfémy byl publikován 15. dubna 2012 v 14.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...