Doliva – investujte do své pleti

Tagy:  Kosmetika, přípravky, produkty, krém, vrásky, pokožka, kůže, pleť

Sponzorované odkazy:

Doliva – investujte do své pleti

Pleť a kůže je odrazem našeho životního stylu. Trpíte-li stresem a stravovací návyky nepatří k těm nejzdravějším, vaše pokožka může být zašedlá, vrásčitá a matná. Investujte proto do své pleti a pořiďte si přírodní kvalitní kosmetiku, jenž dovede doslova zázraky.

Kosmetická firma Doliva má sídlo v Homburgu a zastřešuje jí společnost Medipharma cosmetics. V Medipharma cosmetics pracuje přes 200 zaměstnanců v deseti odděleních pro olivovou pečující řadu. Jedná se o výrobu, prodej, administrativu, marketing, laboratoř, sklad, vývoj a další důležitá oddělení, díky kterým firma skvěle prosperuje. Všechny zaměstnance spojuje jedno a to láska k olivám, k čistým substancím a práce v souladu s přírodou.
Jak jste již jistě pochopili, výrobky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního přírodního produktu, z oliv. Pěstitelé oliv kladou velký důraz na kontrolované pěstování, na péči o olivové háje a na zpracovávání oliv. Jen to nejlepší z nejlepšího je základní zásadou společnosti. Používáním kvalitního, vysoce hodnotného olivového oleje se vyznačují výrobky pečujících přípravků na bázi olivového oleje. Čerstvě vylisovaný olivový olej se hned po úpravě plní do sudů určených pro transport do Německa a posílá se přímo do výrobního závodu v Homburgu.

Přípravky jsou čistě z kvalitních oliv, autor: dolivaPřípravky jsou čistě z kvalitních oliv, autor: doliva

Denní krém Doliva

Klinické studie prokázaly, že denní krém Doliva zaručuje zvýšení vlhkosti o 72 % u testovaných osob a neuvěřitelné vyhlazení pokožky o 68 %. pouze 4 procenta klientů se setkalo s účinky, jenž je nepotěšili, avšak vyloučili alergickou reakci. Byl zde prokázán dobrý vyhlazovací účinek a zredukování jednotlivých vrásek.

Olivový hydratační krém

Hydratační krém značky Doliva odstraňuje až 52 procent drsné pokožky, zbavuje kůži šupinatosti, vyhlazuje pokožku a zvyšuje hydrataci. Kůže je hebká a lesklá již po jedné hodině.

Krém na oční partie

Speciální péče se za studena lisovaným olivovým olejem pokožku zpevňuje a díky kořenu růže a kofeinu vyvinutým pro citlivé partie očních kontur a vrásek v oblasti úst, obličej vyhlazuje. Olivový olej v mikro kapslích vytváří přirozený film na povrchu pleti a tak mohou aktivní účinné látky olivového oleje lépe proniknout do pokožky. Krém je speciálně vyvinutý pro citlivé partie v oblasti očí, úst a vrásek pod nosem.

Balzám na rty

Balzám na rty s olivovým olejem obsahuje speciální kombinaci toskánského olivového oleje za studena lisovaného, vitaminů a na rty příznivě působícího dexpanthenolu. Mandlovým, avokádovým a jojobovým olejem jsou rty chráněny před vysycháním, jsou jemné a vláčné. Určen na silně popraskané rty.

Doliva se specializuje na přírodní kosmetiku, autor: dolivaDoliva se specializuje na přírodní kosmetiku, autor: doliva

Článek Doliva – investujte do své pleti byl publikován 16. dubna 2012 v 15.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...