Veet – zbavte se chloupků rychle a bezbolestně

Tagy:  Holení, chloupky, krém, vosk, gel, žiletka

Sponzorované odkazy:

Veet – zbavte se chloupků rychle a bezbolestně

Chloupky na nohou, v podpaží a v intimních partiích nejsou v módě již několik let a ženy po celém světě stále přemýšlejí, jak se jich co nejrychleji a pokud možno bezbolestně zbavit. Zjednodušte si své zkrášlovací procedury a užijte si nový a snadný způsob, jak dosáhnout sexy hebké pokožky. Vzhledem k tomu, že po použití voskových pásků Veet zůstanou vaše nohy déle hedvábně hladké, budete mít více volného času mezi jednotlivými epilacemi voskem. Každý z nich byl pečlivě vybrán, aby jemně pečoval o pokožku a připravil ji na každou situaci. Speciální složení obsahuje Aloe Vera se zklidňujícím účinkem a lotusové mléko pro hedvábně hladkou hydrataci. Vaše nohy zůstanou hladké až po dobu 4 týdnů. A nebojte se bolesti, složení vosků Veet se postará o to, aby vaše pokožka zůstala hebká a hedvábně hladká.

Depilační vosk

Depilační krém Veet Suprem Essence je obohacen o esenciální oleje a díky vůni sametových růží bude Vaše pokožka příjemně provoněná. Krém účinně odstraňuje chloupky bez jejich seříznutí a zanechává Vaši pokožku hydratovanou. S novým Veet Suprem Essence depilačním krémem bude Vaše pokožka dokonale hladká během 3 minut.

Veet je kosmetika k šetrnému odstanění chloupků, autor: veetVeet je kosmetika k šetrnému odstanění chloupků, autor: veet

Krém proti zarůstání chloupků

Víte, že problém se zarůstáním chloupků má téměř polovina všech žen? Pokožka během stárnutí prochází řadou změn, může tak dojít k jejímu uzavření, jenž zapříčiní ,,zanesení" buněk nad kořínkem chloupku dříve než vyroste, chlup pak zarůstá pod pokožkou, což způsobuje červené flíčky a hrbolky na pokožce. Přitom řešení je jednoduché, spočívá v použití krému proti zarůstání chloupků. Pro dosažení nejlepšího výsledku, aplikujte Veet krém proti zarůstání chloupků každý den na nohy, linii bikin nebo podpaží a jemně vmasírujte. Efektivně tak předejdete červeným flíčkům a podráždění pokožky způsobených zarůstajícími chloupky. Procedura v žádném případě nezpůsobuje bolesti, naopak je velice příjemná.

Depilační krém do sprchy

Unikátní depilační krém do sprchy je dokonalý pro dynamické a zaměstnané ženy, které se nechtěji zdržovat zdlouhavou depilací. Voděodolné složení je vytvořeno tak, aby se pomalu rozpouštělo při kontaktu s vodou. Výsledkem bude kouzelně hladká pokožka. Navíc je v každém balení přiložena houbička pro peeling, který zanechá na vaší pokožce pocit zářivé svěžesti. Zjednodušte si péči o tělo a provádějte depilaci ve sprše, vaše pokožka bude hladká a jemná.

Zbavte se nechtěných chloupků raz dva!, autor: veetZbavte se nechtěných chloupků raz dva!, autor: veet

Článek Veet – zbavte se chloupků rychle a bezbolestně byl publikován 18. dubna 2012 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...