Compeed – rychlá záchrana při začínajícím oparu

Tagy:  náplast, opary, náplast na opary, puchýře, náplast na puchýře, infekce, léčba, aplikace

Sponzorované odkazy:

Compeed – rychlá záchrana při začínajícím oparu

Pleť je jakýmsi zrcadlem do duše, neboť v sobě odráží náš vnitřní stav. Pokud holdujete cigaretám, alkoholu a nezdravému životnímu stylu obecně, špatná pleť na sebe nenechá dlouho čekat. Akné je strašákem nejedné ženy a mnohdy se cesta k jeho odstranění stane jaksi svízelnou a zdlouhavou. Podobně jsou na tom také kožní oparu, objevující se zpravidla na rtech. Opar je vysoce infekční strup a jeho odstranění může trvat i několik týdnů, proto je zde rychlá pomoc, která s nežádoucím návštěvníkem skoncuje raz dva. Compeed se však nesoustředí pouze na náplasti proti oparům, ale také proti odřeninám a nepříjemným puchýřím na nohou.

Co je opar?

Opar je infekce způsobená virem Herpes Simplex a je známá většině z nás. Aktivace viru se projevuje výsevem puchýřků naplněných tekutinou, které se objevují převážně v okolí rtů, nosu a také brady. Výskyt oparu odstartují factory jako fyzický a emocionální stres, úzkostlivé a depresivní stavy, horečka, rýma nebo chřipka, únava, pobyt na slunci, chladné počasí, menstruace nebo hormonální změny. Obvykle výsev oparu trvá 7–12 dní a prochází pěti vývojovými fázemi s odlišnými symptomy.

Compeed náplast na opary, autor. compeedCompeed náplast na opary, autor. compeed

Náplast compeed

Jak již bylo řečeno, compeed náplast na opary je diskrétní způsob rychlé léčby oparů. Náplast velmi účinně a rychle hojí a kryje opar, což přináší řadu výhod, zejména jako je snížení rizika sekundární infekce, léčba je více estetická a pomáhá předcházet tvorbě strupu, jež může zanechat jizvy. Každé balení compeed náplasti na opary obsahuje 15 jednotlivě balených náplastí, přičemž toto množství obvykle postačí na jednu léčbu oparu. V krabičce, která je malá, nenápadná a snadno se nosí v tašce nebo v peněžence naleznete také malé zrcátko, které vám pomůže při aplikaci náplasti.

Aplikace náplasti

Náplast musí být aplikována na čistou a suchou kůži, jinak by se úřinek minul svému cíli. Nepoužívejte ji v kombinaci s krémy, náplast by v takovém případě na kůži nedržela. Z obalu vyjměte aplikátor s náplastí a oběma rukama jej uchopte na jeho koncích, poté jemně táhněte konce aplikátoru od sebe, ve směru naznačených šipek, dokud nebude lepivá strana náplasti z poloviny odkrytá a připravena tak na nanesení na postiženou lokalitu. Na náplast lze finálně použít make-up či rtěnku a lesk na rty. Opar rázem zmizí jako mávnutím kouzelného proutku.

Zbavte se nepříjemných puchýřů, autor: compeedZbavte se nepříjemných puchýřů, autor: compeed

Článek Compeed – rychlá záchrana při začínajícím oparu byl publikován 24. června 2012 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...