Kryolipolýza – zbavte se přebytečného tuku rychle a bezbolestně

Tagy:  zákrok, tuk, odstranění tuku, tukové buňky, celulitida, bezbolstný zákrok

Sponzorované odkazy:

Kryolipolýza – zbavte se přebytečného tuku rychle a bezbolestně

Toužíte zhubnout do plavek, ale nějak se vám nedaří dodržovat zdravou životosprávu a pravidelně se hýbat? Tak právě pro vás je zde řešení v podobě kryolipolýzy, jenž vám během několika procedur vykouzlí krásné křivky a to bez sebemenší snahy.

Kryolipolýza je velice často označována jako bezbolestná liposukce a v současné době je jednou z nejefektivnějších neinvazivních metod na trhu na odstranění a redukci tukových buněk a formování postavy. Ve srovnání s klasickou liposukcí celá procedura vůbec nebolí a dané výsledky jsou s klasickou liposukcí srovnatelné. Kryolipolýza je ochlazení tukových buněk přes pokožku, aniž by došlo k poškození ostatních podkožních struktur. Toto ochlazení spouští tzv. apoptózu, což znamená, že dochází k rozpadu tukových buněk. Části takto rozpadlých tukových buněk jsou pak následně odstraňovány v rámci procesu fagocytózy specifickými druhy bílých krvinek, tzv. makrofágy. Tento proces řízeného odumírání tukových buněk je postupný, nezvyšuje hladinu cholesterolu ani triglyceridů v krvi. Je prokázáno, že při jediné aplikaci této metody dochází k úbytku tukové tkáně v místě aplikace v rozmezí dvaceti až čtyřiceti procenty.

Kryolipolýzu podstupují i celebrity, autor: superczKryolipolýzu podstupují i celebrity, autor: supercz

Výhody kdyolipolýzy

Samotný zákrok trvá přibližně 60 až 90 minut. Kryolipolýza nezpůsobuje žádné modřiny, otoky a nerovnosti kůže a tudíž není potřeba žádná doba na rekonvalescenci. Při formování postavy kryolipolýzou není potřeba držet žádné diety ani vyvýjet pohybové aktivity. Kryolipolýza nemá téměř žádná zdravotní omezení a je velice bezpečná a pohodláná. Klinické studie dokazují, že kryolipolýza nezvyšuje hladinu cholesterolu nebo triglyceridů v krvi. Již po první proceduře liposukce kryolipolýzou se množství podkožního tuku sníží minimálně o 25% a efekt dále vzrůstá v průběhu dalších týdnů a měsíců. Proces řízeného odumírání tukových buněk pomocí kryolipolýzy je postupný, bezpečný a hlavně trvalý.

Průběh zákroku

Nejprve je nutné danou oblast desinfikovat a otřít do sucha. Pak se na připravenou ošetřovanou oblast nanese krycí membrána, která je napuštěna speciálním nemrznoucím roztokem. Následně se skze krycí membránu nasaje podkoží do aplikační hlavice. Po nasátí podkoží začíná terapie červeným světlem, po pěti minutách ohřívání se přístroj CryoSlim 60 automaticky přepne do režimu mražení a nastává zde další fáze světelné terapie a to zeleným svělem po celou zbývající dobu je ošetřovaná partie tímto světem ošetřována. Závěrem se odstraní aplikační hlavice a místo ošetření se lehce přohřeje jemnou masáží. Po krátké masáži se oblast namaže lymfodrenážním krémem, který podpoří odplavení tukových buňěk.

Zbavte se pomerančové kůže lusknutím prsty, autor: belamireZbavte se pomerančové kůže lusknutím prsty, autor: belamire

Článek Kryolipolýza – zbavte se přebytečného tuku rychle a bezbolestně byl publikován 5. července 2012 v 10.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...