Kosmetika Pupa – investujte do své krásy

Tagy:  pupa, kosmetika pupa, italská kosmetika, krása, přípravky, make-up, parfém, lak na nehty, korektor, oční stíny

Sponzorované odkazy:

Kosmetika Pupa – investujte do své krásy

Většina žen si úzkostně hýčká svůj zevnějšek, do které investuje určité peníze. Buďte krásná přirozeně a za přijatelnou cenu, zkuste kosmetiku Pupa, jenž si za roky kvalitní práce získala celou řadu spokojených zákaznic. Pupa, to je italská značka, která působí na trhu od roku 1991. Původně se firma zaměřila na kosmetické produkty, první parfém Pupa na sebe však nenechal dlouho čekat, vznikl krátce po založení firmy.

Sluneční make-up

V těchto letních dnech, kdy teplotu převyšují tropické hodnoty je samozřejmostí sluneční ochrana. Pokud se ve městě ba dokonce na pláži nechcete ukazovat bez nalíčení, pořiďte si sluneční make-up značky Pupa, který je určen pro bezpečné opalování s nízkou ochranou SPF 6. Sluneční make-up pro opalovaní ochrání vaši pleť před UV zářením, zdůrazňuje opálení, dodává přirozenou barvu, lehkost, jas a zakrývá malé nedokonalosti pokožky. Pořídíte jej za příjemnou cenu a navíc v praktickém balení se zrcátkem a aplikační houbičkou.

Sluneční make-up pro krásnou pleť, autor: pupaSluneční make-up pro krásnou pleť, autor: pupa

Odolný lak na nehty

Krásné a pěstěné nehty jsou vizitkou každé ženy. Nenechte je proto zanedbané a raději si pořiďte kvalitní lak na nehty. Nové složení s ultra technologií a ultra vysokým výkonem je určen pro lesklou a intenzivní barvu a především pro krásu vašich nehtů. Lak je nejenom dlouhorvající, ale také rychleschnoucí. Už se nikdy více nebudete muset bát zašpiněného oblečení.

Odolný lak na nehty, autor: pupaOdolný lak na nehty, autor: pupa

Matné oční stíny

Kompaktní oční stíny, lehké mat­né saténové barvy pro pro­pracovaný make up vás doslova uhranou. Složení je hedvábné a sa­metové, velice příjemné při nanášení na oči. Perfektní přilnavost pro bezchybné a dokonalé líčení. Barva je intenzivní a dodává dokona­lý nádech víčkům.Výsledkem je propracovaný a elegantní make-up. Balení obsahuje aplikátor z latexu.

Překrásné sametové oční stíny, autor: pupaPřekrásné sametové oční stíny, autor: pupa

Rozjasňovač

Rozjasňovač a korektor v jednom, zachycuje světlo, dodává okamžitý jas očních partií, opravuje tmavé kruhy pod očima, minimalizuje příznaky únavy a redukuje nedokonalosti, rozjasňuje pohled a pomáhá zdůraznit barvu očních stínů a doby po kterou je líčení perfektní, zdůrazňuje jasné body v obličeji a v neposlední řadě napomáhá zdůranit barvu rtěnky.

Zameste kruhům pod očima, autor: pupaZameste kruhům pod očima, autor: pupa

Článek Kosmetika Pupa – investujte do své krásy byl publikován 10. července 2012 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...