Plastika víček – pár informací o zákroku

Tagy:  plastika víček, operace, zákrok, víčka, chirurg

Sponzorované odkazy:

Plastika víček – pár informací o zákroku

Plastické operace se rok co rok stávají populárnější mi zákroky. Nejedná se však pouze o klasické úpravy jako je silikonové poprsí, nový nos či liposukce, velice oblíbenou a moderní metodou je také plastická operace víček, která s povadlým obličejem dokáže doslova zázraky.

Plastická operace víček se provádí v případě, že je klientka či klient nespokojen s povadlostí nebo tukovými váčky. Zákrok lze provádět pouze v lokální anestezii a je možno uskutečnit plastiku horních i dolních víček současně, což pacientovi značně usnadní hospitalizaci. Během klasického zákroku chirurg odstraní povislou kůži, ale existují případy, kdy dojde i k odříznutí značné části svalu oka. Konečný výsledek omladí pacienta až o několik let a výrazně zlepší zrak, kterému víčka již nepřekážejí. U spodních víček se obvykle jedná o nepříjemné tukové váčky, které způsobují opuchlé, nateklé oči a tmavé kruhy pod očima. Po odstranění tuku bude váš pohled jasnější a oči náhle větší.

Operace se vůbec nemusíte obávatOperace se vůbec nemusíte obávat

Možná si říkáte, že na plastiku víček je času dost a nejefektivnější je provést ji v důchodovém věku, opak je však pravdou. Čím jste starší, tím je operace v okolí očí riskantnější a mnohdy prakticky neproveditelná. Pacient by měl být starší 35 let, ne však přesahovat hranici čtyřicítky. V této době má operace největší úspěch a její výsledky jsou dlouhodobé. Předejdete tak unavenému vzhledu a nepříjemným ,,pytlům“, které by vás v následujících letech čekaly.

Velice důležitá je předešlá konzultace s lékařem, který provede důkladnou analýzu oblasti očí a poradí, zda je lepší provést plastiku všech čtyř víček, či postupovat pomalu a v rozmezí několika let. Před operací není vhodné užívat léky jako Acylpyrin, Aspirin, Alnagon či Mironal, které mohou způsobit zvýšené krvácení během operace i po ní.

Po operaci je důležité důkladně si vyslechnout všechny odborné rady, jež vám v následujících dnech budou k úžitku. Minimálně týden se vyhněte fyzickým aktivitám a užívejte Wobenzym, který vás zbaví nepříjemné bolesti.

Plastika víček je čím dál populárnějšíPlastika víček je čím dál populárnější

Článek Plastika víček – pár informací o zákroku byl publikován 5. srpna 2012 v 18.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...