Letní účesy – ještě na ně není pozdě!

Tagy:  letní účesy, vlasy, česání, krása, drdol, cop, culík

Sponzorované odkazy:

Letní účesy – ještě na ně není pozdě!

Léto je sice pomalu za námi a na dveře již ťuká nedočkavý podzim, ale letní účesy můžete nosit i v chladnějším počasí. Nejenom, že si tak připomenete příjemné chvíle, které jste se svými nejbližšími strávili o prázdninách, ale budete vypadat romanticky a něžně. Letos je v módě ležérnost a proto by i ty nejtěžší účesy měly vypadat, že jste je spletli za pár minut a nedaly vám prakticky žádnou práci. Typy na letní účesy můžete využít i v době plesové sezóny, kdy místo stylové a něžné květiny zvolíte štrasovou sponu nebo stříbrnou čelenku. Ve fantazii se meze nekladou!

Pro milovnice nekonečné romantiky je zde jednoduchá alternativa volnějšího drdolu na jednu stranu, který je ideální volbou pro majitelky jemnějších vlasů a patky, která celému účesu dodá šmrnc. Avšak pokud ofinu nemáte, nezoufejte, i vám bude účes velmi slušet. Pokud máte pocit, že je začátkem září květina již pasé, s klidem ji můžete vynechat nebo nahradit zdobenější gumičkou, sponkou nebo jinou zajímavou aplikací. Takto učesané vlasy se hodí do společnosti, na přednášku i na rande.

Romantický drdol zvládne každý, autor: Melanie Sloan MaestasRomantický drdol zvládne každý, autor: Melanie Sloan Maestas

Volné vlny nevyjdou z módy snad nikdy, což není žádný div, neboť působí neuvěřitelně přirozeně, což je letos obzvláště IN. Pokud máte vlasy v přírodním odstínu, máte o bod více. Vlasy si pouze jemně rozčešte a nezasahujte do nich ani kulmou, ani žehličkou na vlasy. Máte-li vlasy jako hřebíky, přes noc je zapleťte do jednoho copu. Poté veďte od pěšinky volnější copánek k druhé straně ucha, kde jej připevněte pinetkou v barvě vlasů. Celý účes lehce zafixujte lakem na vlasy a hurá do města na procházku nebo za vaším drahým.

Tento look působí velice ležérně, autor: cait2599Tento look působí velice ležérně, autor: cait2599

Culíkům ještě zdaleka neodzvonilo a právě teď na podzim je ideální volba je opět přivést k životu. Je jedno, zda máte vlasy rovné, lehce zvlněné anebo kudrnaté, můžete si je upravit dle libosti. Vlasy sčešte k jedné straně, v případě patky v jejím směru. Následně vlasy obtočte gumičkou a příliš je neutahujte, aby culík nepůsobil strojeně. Gumička v tomto případě nemusí být vidět, čili ji jedním pramenem z culíku obtočte a upevněte pinetkou v barvě vlasů. Aby účes držel celý den, zafixujte jej lakem na vlasy. Takto můžete vyrazit na party, ale i do práce.

Culík je stále IN, autor: Luxy hairCulík je stále IN, autor: Luxy hair

Článek Letní účesy – ještě na ně není pozdě! byl publikován 30. srpna 2012 v 23.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...