Zvětšení rtů za pár minut

Tagy:  zvětšení rt, plastika, rty, operace, chirurgie, lékař, zákrok

Sponzorované odkazy:

Zvětšení rtů za pár minut

Dnes se prakticky vše točí ohledně krásy a zevnějšku, bez ohledu na dobrý charakter a zdraví. Ale otázkou zůstává, o to vlastně krása je. Dříve bylo symbolem krásy tělo s ženskými tvary a jemná, přirozená tvář. Avšak během let objevování plastických operací a nejrůznějších zkrášlovacích zákroků se ideál krásy posunul někam, kde o přírodě nemůže být řeč. Čím dál více jsou v kurzu odbarvené vlasy, prodloužené všechno, co roste, umělé poprsí a plastiky všeho druhu od operace horních víček až po dokonale rovný nos. Honba za tímto ideálem je pro některé ženy taková, že se až stala závislostí, se kterou se lze jen velmi těžko vyrovnat. Jedním z trendů posledních let, jak si údajně přidat na kráse a ubrat na věku je zvětšování rtů. Symbolem krásných úst se stala americká herečka Angelina Jolie, ta je má ale na rozdíl od většiny žen, přírodní.

Botox rtů je teď v módě, autor: Florry oneBotox rtů je teď v módě, autor: Florry one

Zvětšování rtů se stalo již tak běžnou záležitostí, kterou plastický chirurg odvede během jedné hodiny. Dokonce i návštěva kadeřníka nebo manikérky vám zabere více času. Celý proces je naprosto jednoduchý a banální, ve smluvenou hodinu přijdete do ordinace plastického chirurga, kde vám bude v pohodlném křesle bez jakékoliv anestezie a jiného umrtvování injekční stříkačkou zavedena látka, jež vám rty zvětší. Teď záleží ale na tom, kterou látku lékař zvolí. Nejčastěji je používám botulotoxin, který možná znáte díky odstraňování vrásek, na který je též používán. Jakmile se tato tekutina vpraví do rtu, během chvíle nabobtná a rty zaplní, čímž zvětší svůj přirozený objem. Celá procedura je chvilková a vydrží až 3 měsíce. Pokud chcete mít rty permanentně větší, musíte zákrok pravidelně opakovat. Druhá metoda zvětšování rtů je trochu složitější, ale o nic více vědecká. Spočívá v zavedení vlastního tuku do rtu, ten musí být předem injekční stříkačkou odebrán z nějaké partie vašeho těla. Tuková výplň se provádí tehdy, má-li pacient na botox alergie, na tuk být alergičtí nemůžete, proto tento zákrok může podstoupit opravdu každý.

Jakmile se rozhodnete proces podstoupit, je dobré domluvit si předem konzultaci s lékařem, ten vám na počítači ukáže, jak bude konečný výsledek asi vypadat a vy se podle toho rozhodnete, zda-li chcete zvětšování vůbec postoupit. Následně se shodnete na použití botoxu nebo tuku.

Zvětšení rtů je chvilková záležitost, autor: lacosmosurgeonZvětšení rtů je chvilková záležitost, autor: lacosmosurgeon

Článek Zvětšení rtů za pár minut byl publikován 16. září 2012 v 15.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...