Masážní oleje – které jsou ty nejlepší?

Tagy:  masážní olej, skořice, čokoláda, jalovec, odpočinek, relax, stres, nervozita

Sponzorované odkazy:

Masážní oleje – které jsou ty nejlepší?

Relaxační masáž je jednou z nejúčinnějších metod jak doplnit energii a naprosto dokonale se odreagovat. Wellness salóny dnes poskytují nespočet odpočinkových procedur od čokoládových masáží přes medové zábaly až po lávové kameny a lifting obličeje. Stačí si jen vybrat a užít si to své dle chuti. Bohužel však v dnešní stresem napjaté době, kdy si málo kdo najde čas sám na sebe, není vůbec snadné se do nějakého masážního centra vůbec dostat a řádně si odpočinout. Pakliže se vracíte unavení domů z práce a každou volnou minutu trávíte spolu s partnerem, udělejte si jednou za čas menší masážní salón u vás doma. Pořiďte si kvalitní masážní oleje těch nejlepších značek a dobijte baterky v pohodlí domova a ve dvou.

Jalovcový olej

Jalovcový masážní olej obsahuje vysoké procento jalovcových složek, které pozitivně působí především na pohybový aparát lidského těla. Jeho používáním se v organismu aktivují lymfatické cesty, jejich činností se z těla odplavují škodlivé a toxické látky. Předejdete tak křečím, bolestem svalů, kloubů a nemoci zvaná DNA. Úchvatná vůně jalovce navíc působí příjemně na pleť, regeneruje kůži a odbourává nervozitu a stres, čímž se vyhnete depresím. Vmasírujte olej denně do svalů a kloubů, během jednoho týdne se rázem budete cítit příjemněji a zdravěji.

Masáž uvolní tělo i mysl, autor: studiosunMasáž uvolní tělo i mysl, autor: studiosun

Mandlový s citronovou trávou

Citronová šťáva patří již po staletí k účinným metodám k odbourání únavy, stresu a bolesti kloubů a svalů. Mimo jiné dokáže také snižovat horečku a tlumit jiné bolesti a otoky. Působí velmi pozitivně na trávení a správnou činnost lymfatických cest. Mandlový olej patří k nejluxusnějším složkám, pleť po něm bude hebká, hladká a neuvěřitelně svěží. Udělejte něco jak pro své nitro, tak pro krásný zevnějšek.

Čokoládový olej

Většina z nás naprosto zbožňuje snad všechny čokoládové pochutiny a sladkosti, věděli jste ale, že výtažky z kakaových bobů skvěle působí i na naše zdraví? Čokoládový olej promění vaši matnou a suchou kůži v zářivě hebkou pokožku a obohatí ji o vitamíny a spoustu minerálních látek. Čokoláda má také vysoké antioxidační účinky, proto se rázem zbavíte stresu a napětí. Po pravé čokoládové masáži se budete cítit jako znovuzrození.

Skořicový olej

Skořicový olej způsobuje lokální rozšíření cév, čímž napomáhá k odbourání tukových tkání. Dále skořicový extrakt tlumí bolesti kloubů a svalů a prokrvují celý organismus. Jako bonus navíc získáte voňavou a hedvábně hebkou kůži.

Vsaďte na kvalitu, autor: petrosimVsaďte na kvalitu, autor: petrosim

Článek Masážní oleje – které jsou ty nejlepší? byl publikován 30. října 2012 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...