Chcete zhubnout? Prázdný žaludek není řešením!

Tagy:  hubnout, zhubněte, jídelníček, stravování, nezdraví strava, pohyb

Sponzorované odkazy:

Chcete zhubnout? Prázdný žaludek není řešením!

Hubnutí je především otázkou osobního přesvědčení, že na sobě skutečně chcete něco změnit. Vše je ale mnohem snazší, pokud máte pocit sytosti a netrápí vás chuť na sladké.

Nadváha představuje estetický, psychologický, ale i zdravotní problém. Člověk, který se rozhodne s ní bojovat, se ocitá pod tlakem svého okolí, v jehož rámci kilogramy navíc získal. Změna stravovacích návyků i denního režimu může pak být o to těžší. Co přesně je na hubnutí nejtěžší?

Chuť na sladké Nárazové přejídání Naučit se stravovat pravidelně Donutit se změnit stravovací návyky Jojo efekt Nežádoucí účinky Zažívací problémy

Dostupné přípravky na redukci váhy obvykle pomohou pouze s jedním z výše uvedených problémů. Přitom obezita je vlastně nemoc, která vzniká působením mnoha vlivů. Úspěšné léčení tedy vyžaduje komplexní přístup. Podle kanadské studie Inovo Biologic Inc. takové řešení nabízí OBEZIN™, jehož hlavní složkou je polysacharidový komplex PSC™.

Překonat chuť na sladké může být obtížné, autor: jeffadairPřekonat chuť na sladké může být obtížné, autor: jeffadair

Prázdný žaludek versus nárazové přejídání

PSC™ je rostlinná viskózní látka, která zaplní žaludek a tím vyvolá uvolnění hormonů signalizujících mozku, že má člověk přestat jíst. Díky tomu zamezíte přejídání. Stejná látka také napomáhá tvorbě prebiotik, která podporují správné zažívání. OBEZIN™ navíc omezuje chuť na sladké či tučné pokrmy díky výtažku z rostliny Spirulina platensis. Tato řasa působí na chuťové centrum v mozku, kde aktivně snižuje chuť k jídlu.

Rozlučte se s kily nadobro

Spotřebitelé potvrzují, že po krátké době se díky OBEZINU skutečně naučili konzumovat výrazně menší porce jídla. A jak se říká, zvyk je železná košile. Absolutní jistotu však dodá OBEZIN™ AFTER DIET. Jeho účinné složky obsahují silné antioxidanty posilující organismus, napomáhají zdravému pohybu střev, podporují metabolismus tuků a navíc tlumí chuť na sladké díky přidanému chromu. Svou funkčností při podpoře a udržení redukce váhy je OBEZIN™ AFTER DIET na českém trhu naprosto ojedinělý.

Jděte příkladem

Nyní se na trhu objevuje další český přípravek, OBEZIN™ Junior, který přírodní cestou pomáhá při boji s nadbytečnými kily dospívající mládeži od 15 do 18 let. Celá rodina se tak společně může učit, jak trvale upravit stravovací návyky ku prospěchu a zdraví všech. Děti svým rodičům pak jednou poděkují, protože jak se říká: Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš. Při péči o zdraví to platí dvojnásob.

Článek byl publikován se souhlasem webu ordinace.cz

Článek Chcete zhubnout? Prázdný žaludek není řešením! byl publikován 10. ledna 2013 v 17.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...