Nejúčinnější spalovače tuků – podpořte svůj metabolismus přírodní cestou

Tagy:  tuk, spalovače tuků, metabolismus, organismus, hubnutí, potraviny

Sponzorované odkazy:

Nejúčinnější spalovače tuků – podpořte svůj metabolismus přírodní cestou

Nejrůznější diety, snahy o hubnutí a vylepšení celkové figury jsou u většiny lidí na denním pořádku a díky neustále propagaci a medializaci štíhlých těl, se staly jakousi moderní záležitostí. Denně se na stránkách časopisů či internetových serverech dočítáte o typech jak shodit pár kilogramů během několika dní, ovšem nic se nemá přehánět a pakliže si chcete nové, štíhlejší já udržet, je třeba změnit především stravovací návyky. Jakmile se dáte do úprav jídelníčku, určitě byste měli vědět, že existují takzvané přírodní spalovače tuků urychlovače správné funkce metabolismu, jejichž konzumací tělo snadněji tráví a podporuje hubnutí. Vaše jídla tak mohou být dietní, chutná a lehká jako pírko, aniž byste byť na minutku pocítili hlad.

Borůvky

Kdo by to byl řekl, že právě toto malé a zdánlivě nenápadné ovoce dovede napomoci k odstraňování přebytečného tuku. Americké studie prokazují, že 200 gramů borůvek denně, vám napomůže získat štíhlejší pas. Nebojte se proto jejich konzumace, ale pozor na množství, přeci jen ovoce obsahuje cukr! Skvělým tipem, je borůvky zařadit do snídaňového jídelníčku spolu s musli nebo jogurtem. Pochutnat si na nich můžete také během dopolední svačiny.

Káva pomáhá urychlovat spalování, autor: epSos.deKáva pomáhá urychlovat spalování, autor: epSos.de

Skořice

Blahodárné koření dovede v těle vyrovnat hladinu cukru, čímž vás velmi účinně zbaví chuti na sladké a navíc podporuje rychlejší činnost metabolismu. Připravte si k snídani ovesnou kaši s medem a skořicí a nebojte se koření přimíchat také do kávy, čaje nebo obilného nápoje. Její konzumace tělu jedině prospěje.

Káva

O energii podporujících účincích kávy ví asi každý, co jste ale možná doposud netušili je fakt, že právě kvalitní zrnka mleté kávy podporují činnost metabolismu a to až o deset procent. Dopřejte si proto denně jeden až dva šálky kvalitního espressa.

Luštěniny

Pakliže nepatříte k častým konzumentům luštěnin, děláte chybu, neboť ve zdravém jídelníčku by rozhodně neměly chybět. Luštěniny jsou nasyceny železem, vitaminem B, zinkem, bílkovinami a balastními látkami, které podporují spalování a navíc udrží váš žaludek delší dobu sytý.

Chilli

Pokud začínáte s dietou, jistě se mnohdy dočtete, že se máte vyhýbat kořeněným jídlům, to ovšem neplatí u chilli, které naopak výrazně podporuje spalování a pročišťuje organismus. Pravé Chilli noc carne nebo thajská kuchyně je k obědu ideální.

Chilli je přírodní spalovač tuku, autor: ultrakmlChilli je přírodní spalovač tuku, autor: ultrakml

Článek Nejúčinnější spalovače tuků – podpořte svůj metabolismus přírodní cestou byl publikován 23. března 2013 v 12.00 v rubrice Zdraví a Zdravá výživa. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...