Nebojte se usmát aneb jak mít krásné zuby?

Tagy:  úsměv, chrup, ordinace, klinika, zubní implantát, zubař, stomatolog

Nebojte se usmát aneb jak mít krásné zuby?

Spousta lidí se drží tvrzení, že na každém z nás je vždy nejdůležitější vnitřní krása, neboli to, jací jsme uvnitř, jak se projevujeme navenek a jakou máme povahu. Pakliže rovněž věříte, že fyzická krása stojí až za charakterem, pravděpodobně jste zastánci hlubokých hodnot, ale ruku na srdce, opravdu vás vzhled vašeho okolí vůbec nezajímá a obzvláště tehdy, hledáte-li ideální protějšek nebo chcete udělat co nejlepší dojem? Nikdo neříká, že se musíte hodiny mučit v posilovně a namalováním obličeje strávit půl dne, rozhodně nic se nemá přehánět, ale co dovede každého zaručeně odradit, je nažloutlý a křivý chrup. Pakliže nechcete již nikdy více schovávat svůj úsměv a působit jako kus ledu, dejte svoje zuby do latě a sběrem informací můžete začít již nyní na této adrese http://www.praguedentalclinic.cz/.

Přestaňte se bát usmívat, autor: Daniel Ayuso PérezPřestaňte se bát usmívat, autor: Daniel Ayuso Pérez

Jako podle pravítka

Málo komu se dnes poštěstí mít od přírody perfektně rovné zuby, naštěstí existuje ,,zlepšovák", který vám vykouzlí precizní úsměv a to celkem snadno a rychle. Možná si pamatujete doby, kdy vás maminka marně přemlouvala k nošení rovnátek a kladla vám na srdce, jak jsou rovné zuby důležité. Dnes litujete své zarputilosti a striktního odmítání rovnátek, neboť vám váš úsměv příliš na sebevědomí nepřidává. Naštěstí na úpravu chrupu není nikdy pozdě a proto si rovnátka můžete pořídit i v dospělosti. Navštivte zubní kliniku Praha, díky které se zbavíte svého celoživotního komplexu a svět kolem vás bude rázem veselejší.

Úsměv prosím

Jako se někdo narodí s hedvábně hebkou pletí, zatímco jiného trápí akné a ucpané póry, s barvou chrupu je to obdobné. Někdo je zkrátka šťastlivcem s přírodně bílými ,,perličkami", ale bohužel zbytek populace trápí nepěkný odstín, který dokáže přebít i precizně rovné zuby. Odstín skloviny je dát sice geneticky, ale značně jej ovlivňují i faktory jako je káva, cigarety, červené víno, cukry a podobně. Pakliže se nehodláte vzdát svých oblíbených pochutin nebo zlozvyku, přesto však toužíte po sněhově bílém úsměvu, vyzkoušejte šetrnou metodu vybělení chrupu, která je populární po celém světě. Zákrok je rychlý, bezbolestný a výsledek doslova oslňující.

Nové zoubky během chvilky

Již delší dobu vám vrtá hlavou myšlenka, jakto, že mají téměř všechny celebrity a hollywoodské hvězdy zuby jako přes škatulky? Odpovědí jsou revoluční zubní implantáty, které vás zbaví starého, ošklivého a tolik nechtěného chrupu a nahradí jej zcela novým a naprosto dokonalým modelem, kterému nelze nepodlehnout.

Na změnu chrupu není nikdy pozdě, autor: mac.rjNa změnu chrupu není nikdy pozdě, autor: mac.rj

Článek Nebojte se usmát aneb jak mít krásné zuby? byl publikován 17. června 2013 v 15.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...