Jak vyzrát na únavu a nedostatek energie

Tagy:  únava, energie, vyčerpanost, účinky ženšenu, doplněk, doplněk stravy, příroda

Jak vyzrát na únavu a nedostatek energie

S únavou a nedostatkem energie má zkušenost každý z nás. Tyto stavy se obvykle dostaví po namáhavé fyzické zátěži, po náročném pracovním dni, po celodenním výletě či po prohýřené noci. Všechny tyto aktivity jsou nesmírně vysilující, proto je zcela přirozené, že se po nich cítíme unaveni, ovšem vlivem neustálého stresu, shonu a hektického způsobu života se čím dál častěji potýkáme s vyčerpaností a takřka chronickou únavou, která přichází ihned po probuzení a trvá celý den. Pakliže vás trápí nedostatek energie, který negativně ovlivňuje vaše myšlení a celkový chod organismu, vyzkoušejte kvalitní přírodní produkt, který s únavou zatočí raz dva!

Zázrak přírody

Není nic nového pod sluncem, že právě dary přírody jsou nejlepšími léčivy a dovedou hotové zázraky. Mezi světově nejznámější léčivé rostliny patří ženšen, který je znám svými blahodárnými účinky na lidský organismus.Jeho popularita sahá stovky let zpátky a nutno podotknout, že si získává stále více nadšených zákazníků, kteří do jeho moci vkládají velikou důvěru.

Největší síla ženšenu je v jeho kořenech, autor: chloesterNejvětší síla ženšenu je v jeho kořenech, autor: chloester

Proč užívat ženšen?

Největší síla ženšenu je v jeho kořenech, které v sobě ukrývají látky zvané ginsenosidy, jež působí na centrální nervový systém, zpomalují nádorová bujení a posilují odolnost celého těla. O působení ženšenu na lidský organismus se koneckonců můžete sami přesvědčit a to dlouhodobým užíváním ženšenových čajů, plátků, koncentrátů nebo tabletek, které pořídíte například zde: www.ginsengeurope.com.

Koncentrace a pozornost

Vědecké studie dokazují, že právě ženšenové výtažky mají značný vliv na psychickou rovnováhu, soustředěnost a svěžest. Jste-li neustále unavení, nedokážete udržet myšlenku a špatně se koncentrujete na daný úkol v práci či ve škole, ženšen vám bude neuvěřitelně prospěšným pomocníkem.

Síla a fyzická zdatnost

Ženšen je rovněž ideálním doplňkem pro aktivní sportovce, neboť podporuje fyzickou zdatnost a dodává energii. Zapomeňte tak na předražené chemické energetické nápoje a raději věřte přírodě a pořiďte si například korejský ženšen.

Zdraví v mládí i ve stáří

Aby toho na jeden přípravek nebylo málo, ženšen má také výrazné zdravotní účinky v podobě zlepšování zraku, regulaci krevního tlaku, pozitivně působí na snižování hladiny cholesterolu, dále pomáhá jako prevence proti nejrůznějším onemocněním včetně rakoviny a mrtvice a mimo jiné chrání játra a tlumí bolesti.

Pochutnávejte si pravidelně na ženšenovém čaji, autor: Lauren FanPochutnávejte si pravidelně na ženšenovém čaji, autor: Lauren Fan

Článek Jak vyzrát na únavu a nedostatek energie byl publikován 4. července 2013 v 23.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...