BB krém aneb jak mít krásnou pleť?

Tagy:  bb krém, podklad, barva, báze, make-up, kosmetika, pleť, pokožka

Sponzorované odkazy:

BB krém aneb jak mít krásnou pleť?

Po krásné, hladké a svěží pleti touží každá žena, ale jen málo z nich se může chlubit bezchybnou pokožkou, která nepotřebuje make-up ani pudr. Dnes je naštěstí kosmetika na tak vysoké úrovni, že se při volbě správného podkladu, nemusíte o svou pleť obávat, ba naopak ji dodáte chybějící živiny a dostatek vláhy. Abyste měla kůži stále jako ze škatulky a přitom nepůsobila umělým dojmem masky, pořiďte si hit posledního roku, zvaný BB krém.

O BB krémech

BB krémy jsou velmi populární po celém světě a to napříč všemi generacemi. Čím jsou tyto druhy podkladů tak atraktivní? V první řadě jsou proti alergenní a neucpávají póry, používat je tedy mohou ženy jak s aknózní pletí se sklonem k maštění, tak ty se suchými ložisky či červenými žilkami. Co rozhodně nesmíme opomenout jsou skvělé hydratační vlastnosti BB krémů a především schopnost, dodat pleti svěží vzhled a zdravý nádech. Spala jste pouze 3 hodiny, ale potřebujete vypadat naprosto skvěle? Pak rozhodně před nanesením make-upu sáhněte po BB krému, který dovede hotové zázraky.

Cenově dostupnou, ale přitom velice kvalitní kosmetikou, je francouzská značka Bourjois, kterou seženete jak v parfumeriích, tak například v sítích prodejen DM. BB krém této značky je k dostání v několika přirozených odstínech, ze kterých si vybere opravdu každý a to za úžasných 300 korun.

BB krém od Bourjois pořídíte za 300 korun, autor: asosBB krém od Bourjois pořídíte za 300 korun, autor: asos

Bobbi Brown je jedničkou ve světě dekorativní kosmetiky a jestli něčemu opravdu rozumí, tak je to dokonalý make-up. BB krém od Bobbi Brown seženete za 870 korun až v osmi odstínech od těch nejsvětlejších, až po typ pro opálenou pokožku.

Bobbi Brown kosmetice opravdu rozumí, autor: harrodsBobbi Brown kosmetice opravdu rozumí, autor: harrods

Trpí vaše pleť sklonem k maštění a tvoření komedonů? Pak si pořiďte BB krém od Elisabeth Arden, který je hypoalergenní a neucpává póry. Jeho úžasně lehká textura vám především v těchto letních dnech bude opravdu vyhovovat. Podkladový krém pořídíte za 600 korun.

Lehoučký krém od Elisabeth Arden, autor: debenhamsLehoučký krém od Elisabeth Arden, autor: debenhams

Pro letní opálenou pokožku je ideální BB krém od značky Ren s vysokým UV faktorem a atraktivními bronzovými odstíny, které oceníte například u moře. Cena krému se pohybuje okolo 800 korun.

BB krém s vysokým UV faktorem, autor: beautyBB krém s vysokým UV faktorem, autor: beauty

Článek BB krém aneb jak mít krásnou pleť? byl publikován 14. července 2013 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...