Tipy, jak si udržet letní opálení

Tagy:  tipy, triky, tipy na opalování, léto, solárium, krém, sprej, samoopalovací přípravek, nástřik

Sponzorované odkazy:

Tipy, jak si udržet letní opálení

Léto se pomalu, ale jistě chýlí ke konci a před námi je opět sychravý podzim a nekonečně dlouhá zima plná mrazíků a sněhu. Pokud jste si letošní prázdniny dostatečně užívali a nebo se vám poštěstilo vyrazit na zahraniční dovolenou k moři, pak se jistě pyšníte čokoládově snědou pokožkou. Co ale dělat, aby vaše opálení nepřišlo za týden vniveč a vy jste si tak svou krásu mohli užívat ještě o poznání déle? Vyzkoušejte pár zarušených typů, díky kterým budete i v září vypadat jako byste se právě vrátili ze slunné pláže.

Opálení za pár minut

Existuje hned několik metod, jak si své krásné opálení udržet a záleží čistě na vás, které dáte přednost. Jednou z nich je klasické slunění se v soláriu, které není žádnou novinkou. Na výběr máte z klasického, ale také z turbo solária, které je o poznání silnější. Co se polohy vašeho těla týče, ta může být buď vertikální a nebo horizontální, která je rozhodně pohodlnější. Pravdou je, že solárium vám během pár minut propůjčí krásnou barvu, je zde ale spousta negativ, které by vás od jeho návštěvy mohly odradit. V první řadě je třeba uvědomit si fakt, že je solárium díky UV paprskům velice škodlivé a způsobuje nejenom stárnutí kůže, ale také její rakovinu, která je v mnoha případech smrtelná. Dalším, pro mnohé podstatným, bodem je cena solária. Minuta v tomto přístroji vás vyjde na přibližně 12 korun.

Solárium vám prodlouží opálení, autor: artist in doing nothingSolárium vám prodlouží opálení, autor: artist in doing nothing

Zdravější varianta

Pakliže se opalování v soláriu bojíte a nechcete utrácet tolik peněz, máte na výběr další variantu v podobě samoopalovacího přípravku. Těch rovněž existuje neuvěřitelné množství a vy tak můžete mít opravdový problém najít ten nejlepší. V první řadě si rozmyslete kolik budete investovat korun. Zde určitě platí, že dražší varianta je tou kvalitnější, neboť obsahuje přírodní pigmenty, které na kůží lépe přilnou, nebarví a působí přirozeným dojmem. Zda vám vyhovuje spíše samoopalovací mléko a nebo sprej je na vás, každopádně aplikace sprejem je jednodušší a rychlejší. Než si tělo produktem natřete, dopřejte si předem kvalitní peeling, který pokožku zbaví odumřelých kožních buněk, čímž zabrání vzniku nevzhledných fleků.

Revoluce v opalování

Revoluční novinkou ze světa opalování se staly samoopalovací nástřiky, které fungují na principu samoopalovacích přípravků, čili jsou naprosto nezávadné. Aplikace se provádí ve speciální kabině, kde dojde k rovnoměrnému rozmístění barvy a tím pádem zamezení jakýchkoliv fleků nebo nerovností. Jeden nástřik se pohybuje okolo 500 korun a vydrží přibližně 3 týdny. Riziko spočívá pouze v tom, že ne každému barva ,,sedne" a proto můžete po aplikaci a následném zpigmentování vypadat nepřirozeně či naoranžověle.

Vsaďte na samoopalovací přípravky, autor: IdhrenVsaďte na samoopalovací přípravky, autor: Idhren

Článek Tipy, jak si udržet letní opálení byl publikován 5. září 2013 v 11.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...