Neradi se loučíte se svými vlasy?

Tagy:  krásné vlasy, zdravé vlasy, vlasová pokožka, lupy, zdraví, krása

Sponzorované odkazy:

Neradi se loučíte se svými vlasy?

Zdá se vám, že jsou vaše vlasy bez lesku a bez života? A že se jejich objem postupem času poněkud snižuje? Věnujete svému vzhledu dostatek péče, a přesto nejste s výsledkem spokojeni? Účinná pomoc pak musí přijít zevnitř!

Důležité je, co je uvnitř

Vlasy totiž ke svému správnému růstu a krásnému vzhledu potřebují celou řadu látek, které pomáhají budovat jejich strukturu. Jsou to vitaminy, minerály, aminokyseliny či rostlinné extrakty. Jakmile se něčeho důležitého vlasům nedostává, okamžitě se to projeví na jejich kvalitě. A nepomůže ani sebelepší šampon nebo zábal.

Mějte opět krásné vlasy!Mějte opět krásné vlasy!

V ideálním případě všechny potřebné látky dodáte svému tělu a svým vlasům vyváženou stravou. Potřebujete k tomu jen dostatečný přísun mléka a mléčných výrobků, maso, luštěniny, játra, mořské ryby, kvasnice, celozrnné pečivo, pět porcí ovoce a zeleniny denně, a dodržovat pitný režim. A zároveň se vyhýbat sladkostem, kávě, alkoholu, bílému pečivu, průmyslově zpracovaným pokrmům, polotovarům, fastfoodu… Nedaří se vám to a občas zhřešíte?

Naštěstí se látky prospěšné vlasům dají tělu dodat i jinak, a to formou doplňků stravy. Buď si můžete v lékárně nakoupit jednosložkové preparáty a kombinovat je, nebo se můžete spolehnout na již předem sestavené komplexní přípravky, které jsou určeny právě na výživu vlasů. Příjemným bonusem pak je, že jejich účinek se navíc projeví i na kvalitě nehtů a pokožky, protože ty spolu s vlasy vyžadují přísun obdobných účinných látek.

Článek byl publikován za souhlasu ordinace.cz

Článek Neradi se loučíte se svými vlasy? byl publikován 11. října 2013 v 12.00 v rubrice Krása a Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...