Bojujte se známkami stárnutí a probuďte v sobě mladou krev!

Tagy:  mládí, postava, hubnutí, ženy, kosmetika, pleť, cvičení, jídelníček, metabolismus, spalovače tuku, úsměv, zuby

Bojujte se známkami stárnutí a probuďte v sobě mladou krev!

Tvrzení, že je každý člověk něčím krásný, je jistě pravdivé, ale nutno podotknout, že s přibývajícím věkem vám okolí spíše pochválí dobré srdce či milé gesto, než bujné vlasy a hebkou pokožku. Čas je bohužel neúprosný a letí rychleji, než by bylo záhodno. Zatímco v dřívějších dobách ženy přirozeně vyměnily návštěvy baru za ,,kuchtění" v domácnosti a přiléhavé topy za zástěry, dnešní emancipovaná doba přeje ženám v každém věku a i se zákeřným stárnutím si dovede, celkem slušně poradit.

Začněte úsměvem

Úsměv je bránou do duše a pokud je upřímný, dokáže hotové zázraky. Nicméně máte-li odjakživa zuby jako ,,noty na buben" a s jejich barvou to také není slavné, pravděpodobně máte tendence je celý život spíše schovávat, což je určitě škoda. Srovnání chrupu chvíli trvá, avšak bílé je můžete mít takřka ze dne na den, a to pomocí bělících pásků, které jsou jednoznačně nejlepší produkt na trhu. Jejich aplikace je snadná, rychlá, efektivní a cena velmi příznivá. Tak na co ještě čekáte? Pořiďte si sadu bělících pásků ještě dnes a již zítra se těšte z nového, zářivějšího úsměvu.

Mějte krásné zuby na počkání, autor: white smile-aplleMějte krásné zuby na počkání, autor: white smile-aplle

Formujte postavu

Kde jsou ty doby, kdy vám stačilo pobíhání venku s partou kamarádů a špíčky neměly šanci. S postupem věku se tělo mění a bohužel ztrácí nejenom svou pevnost a pružnost, ale také schopnost prakticky samovolně a bez námahy hubnout. Pokud jste nad svou postavou zlomily hůl s tím, že zkrátka stárnete, nezoufejte, neboť žena může mít krásné tělo v každém věku, i když ne zadarmo. Pomoci vám s tím mohou specialisté na kosmetice v Bratislavě. Je třeba se zaměřit na skladbu jídelníčku, která tvoří až 70 procent úspěchu. Zbavte se zbytečných jednoduchých cukrů a živočišných tuků, jež jsou častou příčinou tvorby polštářků. Poté si naordinujte pravidelný pohyb a nebojte se zapojit ani spalovače tuků, které urychlují metabolismus. Tato změna s vámi udělá divy a vy své nové tělo nebudete poznávat.

Když už krémy nestačí

Mladá pleť si obvykle vystačí se snadno dostupnou pleťovou kosmetikou a občasnou návštěvou kosmetického salónu, zrající pleti však drogistické výrobky již ve všech ohledech nepomohou a projevy stárnutí zkrátka nezastaví Pakliže se se svými vráskami ještě nechcete smířit a hodláte proti nim bojovat všemi dostupnými prostředky, pak se obraťte na specialistu jako je například lékařská kosmetika v Bratislavě, kde se o vás postarají profesionálové a vy rázem omládnete o několik let.

Vyměňte šatník

Ženy, co si ve zralém věku obléknou nevkusnou minisukni a hluboký výstřih rozhodně nepatří ke vzorům, ovšem i dáma v jistém věku se může moderně obléknout, aniž by připomínala děvu z cirkusu či vykřičeného domu. Inspirujte se nejnovějšími trendy a vsaďte na jednodušší, pohodlné modely, které ozvláštněte exkluzivními doplňky jako je luxusní kabelka, lodičky na platformě a také výrazné šperky. Pamatujte, že žijete jen jednou, a proto domácí zástěry nechejte doma v kuchyni.

Hubnout můžete v každém věku, autor: pilatesstudioHubnout můžete v každém věku, autor: pilatesstudio

Článek Bojujte se známkami stárnutí a probuďte v sobě mladou krev! byl publikován 28. května 2014 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...