5 tipů, čím obdarovat kamarádku nebo sestru

Tagy:  dárek pro sestru, dárek pro kamarádku, vánoce, svátky, nákupy

Sponzorované odkazy:

5 tipů, čím obdarovat kamarádku nebo sestru

Máte-li sestru, ať už mladší nebo starší či kamarádky, kterým chcete na Vánoce také věnovat pár pěkných a originálních dárků, rozhodně nemáte výběr vůbec jednoduchý. Ženy sice vezmou za vděk každým kouskem bižuterie, nicméně od nejlepší kamarádky nebo sestry, která je zná od narození, očekávají nápaditost a dárek takový, který bude šitý na míru. Zapojte proto fantazii a nebo se nechte inspirovat novinkami na trhu.

Vyrobené s láskou

Není žádným tajemstvím, že ženy velmi rády mlsají, ale oproti mužům poté často řeší své výčitky svědomí, kvůli kterým jdou dokonce na hodinu běhat nebo se potit do posilovny. Buďte proto velmi originální a své nejvěrnější přítelkyni upečte zdravé a lahodné cookies, které darujte v pěkné skleněné dóze, která bude klenotem každé kuchyně. Takovou dobrotu kamarádka jistě ocení a vy stoupnete na pomyslném žebříčku přátelství, ještě výše.

Autor: BARNEYSAutor: BARNEYS

Originální obědy

Sushi se za poslední roky stalo fenoménem, který téměř každý naprosto zbožňuje. Problém s tímto pokrmem však spočívá v jeho přepravě, neboť vzhledem k syrové rybě a řase, se snadno a rychle kazí. Pořiďte své nejlepší kamarádce nebo sestře praktickou a originální krabičku přímo na sushi, díky které si své oblíbené jídlo bude moci dopřávat i v zaměstnání, aniž by pokaždé musela běžet pro čerstvé kusy.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Pro živé vzpomínky

Po příchodu chytrých telefonů se fotografie tak nějak vytratily z rodinných alb a ta nahradila alba na facebooku a jiných sociálních sítích. Ruku na srdce, nechybí vám občas to staré dobré listování albem plným překrásných fotek vám, dětí, rodiny a přátel? Pořiďte své mladší sestře interaktivní fotoaparát, díky kterému může opět dokumentovat každý krom, a to nejenom svůj a výtvory pak zaznamenávat do alba nového. Fotoaparát pořídíte na ebay za 3 030 korun, a to v mnoha barevných provedení.

Autor: EBAYAutor: EBAY

Ozdoba na zeď

Mladé teenagerky mají obvykle potřebu se trochu lišit a co se designu týče, rozhodně jim nebude blízké zařízení bytu i domu rodičů. Zatímco všude vládne dřevo, v jejím pokoji je spousta barev, grafitů a nejrůznějších motivů. Obstarejte ji proto plastické nálepky na zeď, kterými může vyzdobit jakoukoliv část svého mladistvého pokoje a jakmile ji aplikace omrzí, může ji jednoduše sundat, aniž by se zeď poničila. Sadu nálepek pořídíte v prodejnách Ikea od 199 korun.

Autor: DESIGNFRUITAutor: DESIGNFRUIT

Jedinečný klenot

Jestli něco ženy obvykle umí, pak je to nákup šperků a doplňků pro jiné ženy. Zatímco muži často vyberou nevhodný kousek, který působí kýčovým dojmem, žena se vžije do situace, co by sama ráda dostala a pak je výsledek dech beroucí. Blíží se oslava Nového roku, proto se zaměřte na stylová psaníčka a drobné kabelky, které jsou doplňkem a překrásným šperkem v jednom. Takový kousek přitáhne pozornost všech lidí v místnosti.

Autor: SHOPBOPAutor: SHOPBOP

Článek 5 tipů, čím obdarovat kamarádku nebo sestru byl publikován 17. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...