Plastická operace – kdy ji podstoupit?

Tagy:  plastická operace, lékař, plastický chirurg, zákrok, věk, komplexy

Sponzorované odkazy:

Plastická operace – kdy ji podstoupit?

Každá žena by si přála vypadat přesně podle svých představ a nejniternějších přání a jak to tak bývá, málo kdo je se sebou stoprocentně spokojený. Jedna žena by ráda měla dlouhé vlasy až po pás, jiná touží po malém zadečku a další by doslova vraždila za drobný nos, místo toho orlího. Zatímco se spoustou nedostatků lze poměrně snadno pracovat, jako je například shazování pár kilogramů nebo změna účesu, další zákroky vyžadují odbornou lékařskou péči a také značný finanční obnos. Ano, hádáte zcela správně, řeč je o plastice, která se stala fenoménem tohoto století.

Plastické operace jsou každodenními tématy mnoha časopisů a když se na ulici podíváte okolo sebe, zjistíte, že nejeden ženský obličej prošel úpravou a nutno podotknout, že stále více žen svěřuje do rukou plastických chirurgů také své poprsí a jiné části těla. Plastika je totiž jednoduchým krokem, jak si zvednou sebevědomí nebo účinně bojovat s časem. Kdy je ideální ji tedy podstoupit a kdy se naopak jedná spíše o rozmar?

Autor: BestInPlasticsAutor: BestInPlastics

Když komplexy přetrvávají

Spousta žen se pro plastickou operaci nerozhodla proto, že by je trápil jejich věk, ale především z důvodu komplexů, které nejenom přetrvávaly spousty let, ale obvykle si svůj prapůvod nesly ještě z dob útlého dětství. Děti jsou na posměšky velmi citlivé a pokud vám kdysi někdo řekl, že máte prsa jako borůvky, možná vás jejich velikost trápí ještě dnes. Ať už se sužujete kvůli velikosti nebo tvaru ňader, máte větší nos, odstáté uši či velmi drobná ústa, pakliže vám plastická operace pomůže ke zvednutí sebevědomí, pak ji rozhodně podstupte. Pozor však dejte na výběr odborníka. Příliš levné operace jsou podezřelé a lékaři bez recenzí stejně tak.

Když najednou zhubnete více, než jste čekali

Rozhodli jste se radikálně změnit svoji postavu a hubnete rychleji, než jste měli původně v plánu? Pak se možná potýkáte s povislou kůží, která paradoxně mizí podstatně pomaleji, než právě tuk. V takovém případě budete muset čekat a posilovat anebo se můžete opět vydat na plastickou operaci, díky které se přebytečné kůže zbavíte raz dva. Zákrok je totiž velmi obvyklý a prakticky banální.

Když se přihlásí věk

Každý stárne, tomu se jednoduše nelze vyvarovat, nicméně pokud chcete stále vypadat dobře a svůj věk neprozrazovat pouhým pohledem na svoji tvář nebo siluetu, můžete s přibývajícími roky bojovat pomocí plastických chirurgů, kteří dnes umějí hotové zázraky. Jedna věc je liposukce, odstranění kožních buněk nebo zpevnění poprsí. Uvažovat určitě můžete také o liftingu obličeje, plastice očních víček nebo třeba vyplnění rtů kolagenem. Naprostou samozřejmostí pro ženy pokročilejšího věku jsou pak botulotoxinové injekce, které se provádějí prakticky na počkání.

Pokud si nejste jisté, co je pro vás nejlepší, můžete se vždy obrátit na poradnu kliniky plastické chirurgie.

Článek Plastická operace – kdy ji podstoupit? byl publikován 16. února 2015 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...