Svatební dar ve formě zážitku

Tagy:  bungee jumping, zážitek, dárek, novomanželé, svatební dar, svatba, dárek

Svatební dar ve formě zážitku

Když si někdo neví rady, čím obdarovat novomanžele, většinou daruje peníze. Ty patří mezi nejčastější svatební dar, a to jak napříč zeměmi, tak i národy. Pro někoho možná překvapující informace, ale tak to opravdu je. Chcete-li obdarovat skutečně originálním dárkem, vyzkoušejte darovat zážitek.

Dárek, který překoná samotnou svatbu

Svatební dary bývají pro ostatní často pouze povinností. Vy máte jedinečnou šanci, dát novomanželům opravdu extra dar, který si stejně jako svatbu uchovají ve vzpomínce. Už si nemusíte lámat hlavu nad tím, co koupit jako netradiční svatební dar. Pokud nemáte vlastní nápad na dárek ke svatbě, vyzkoušejte něco nevšedního – adrenalinový zážitek.

Adrenalin

Naprosto dokonalý svatební dar je, obdarovat zážitkem, na který jen tak nezapomene. Adrenalinový zážitek ve formě bungee jumping, je vhodný zejména pro „akční“ novomanžele, které se nebojí vyzkoušet něco nového.
bungee jumping se dá říci, že se jedná již o legendární aktivitu, měl by si ho vyzkoušet snad každý. Jen si představte, jak parádní musí být přivázán za kotníky na pružném laně a hlavou dolů se pak vznášet ve stavu beztíže. Tři, dva, jedna, jump! Užijte si několik desítek metrů volného pádu.

Pro koho není seskok vhodný?

V případě, že hodláte čerstvým novomanželům dát dárek ve stylu seskoku, musíte vědět, že není vhodný pro těhotné ženy. Pokud tedy nevěsta čeká potomka, tomu dárku se raději vyhněte. Nebo je tu řešení, že tento dar využije po porodu.
Seskoku by se měl vyhýbat i člověk vážící méně než 40 kg a naopak více než 120 kg, nemocný člověk kardiovaskulárními chorobami nebo vážnou oční vadou. Bungee jumping není vhodný ani pro jedince po úraze nebo s omezenou pohyblivostí, pro lidi, kteří trpí nervovým onemocněním, cukrovkou nebo dýchacími potížemi.

Allegria

Allegria – http://www.firmanazazitky.cz/svatebni-dary/ přináší radost nejen novomanželům, ale může udělat šťastného i vás. Darovat zážitek můžete komukoliv.
Na výběr máte nejen adrenalinové zážitky, ale i gurmánské, letecké, masáže a wellness zážitky, dále např. zážitkové jízdy nebo pobyty, sportovní anebo hobby zážitky se zvířátky. Určitě si každý dokáže vybrat z nabídky netradičních dárků ten pravý. Darovat zážitek jako dárek je nejen netradiční a originální cesta, jak udělat radost oslavencům, ale také jak vytvořit nezapomenutelný zážitek, na který nikdy nezapomenou.

Chcete udělat radost svým blízkým nebo sobě, vyberte si dárek ve formě zážitku.

Článek Svatební dar ve formě zážitku byl publikován 9. března 2015 v 21.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...