Diskuse ke článku Co dělat, když se chcete vyhnout antibiotikům?

Bez atb pokud to jde

Napsal/a: Sára

Přidáno: 31.08.2015 08.25

Odpovědět

Dříve mi lékařka předepisovala antibiotika téměř na všechno a já měla neustále rozházenou imunitu. V posledních letech jsem přesedlala na kombinaci česneku, medu, cibule a zázvoru a podle toho, jak je onemocní velké, tak třeba i woebenzym. Základem většiny klasických nemocí, které zdravého člověka neohrožují na zdraví, je podchytit je včas. Nejhorší je, když se obyčejná nemoc rozjede a pak pitomé nachlazení může přejít v zápal plic.

Souhlasím

Napsal/a: Jan

Přidáno: 02.09.2015 16.18

Odpovědět

Hezký a věcný článek. Antibiotika jsou někdy nevyhnutelnou volbou při léčbě, takž je nelze jen zatracovat a co se týká níže přiloženého komentáře, tak Wobenzym je dobrý právě při současném užívání s antibiotiky, když už se musí brát.

Bez atb pokud to jde

Napsal/a: Sára

Přidáno: 08.09.2015 15.26

Odpovědět

Já jen kritizovala přehnané užívání atb v naší společnosti, což je většinou chyba lékařů. V dnešní době se každý bojí poslat člověka domů s lehčím onemocněním bez atb, aby náhodou nedošlo ke komplikacím a lékař pak nebyl žalován. Jinak samozřejmě souhlasím, že v některých případech jsou antibiotika nezbytná a wobenzym je ideálním doplňkem a podpůrným lékem.

článek

Napsal/a: Jan

Přidáno: 30.09.2015 16.55

Odpovědět

tak docela fajn článek k oslabení imunity při častém užívání antibiotik je i zde: novinky.cz/ze­na/zdravi/326983-prilis-caste-uzivani-antibiotik-vede-k-oslabovani-imunity.html

Wobenzym

Napsal/a: Jesw

Přidáno: 06.12.2015 22.46

Odpovědět

Ano ano, tak jestli se vám to stále vrací, je lepší brát společně s Wobenzymem.

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny