Zbavte se zdravotních potíží s náplastí Dr. Plaster

Tagy:  detoxikace, detoxikační náplasti

Zbavte se zdravotních potíží s náplastí Dr. Plaster

Máte zdravotní problémy? Jste unavení, podráždění, špatně spíte, trpíte průjmy nebo alergiemi, bolí vás hlava, zuby nebo klouby a celkově se necítíte ve své kůži? Potom své tělo zkuste detoxikovat pomocí léčivých náplastí Dr. Plaster.

Toxiny musí z těla ven

Očista neboli detoxikace organismu je v dnešní uspěchané době stále více potřebná. Znečištěné životní prostředí, ale i toxické látky, které jsou přítomné ve vzduchu, vodě i potravinách náš organismus oslabují a poškozují. Pokud je lidské tělo zdravé a silné, tedy bez toxických látek, dokáže si s mnoha nemocemi poradit samo. Jestliže je ovšem organismum oslaben přichází nemoci a zdravotní obtíže. Toxické látky je proto potřeba dostat z těla ven.

Jak náplasti fungují a co obsahují?

Podle východní medicíny jedovaté látky v těle klesají směrem dolů, aby se vyhnuly životně důležitým orgánům. To je také důvod proč se detoxikační náplasti umisťují na chodidla. Tyto náplasti absorbují škodlivé látky z těla přes pokožku a vyloučí je z organismu. Náplasti se používají hlavně v noci, kdy tělo regeneruje. Navíc vám náplast nevadí, protože nemusíte chodit. Měla by být nalepená 8 až 12 hodin.

zdroj: drplaster.czzdroj: drplaster.cz

**V detoxikačních náplastech Dr. Plaster najdete jen přírodní složky s maximální účinností **, které mají nejen detoxikační, ale také sterilizační a infiltrační vlastnosti. Obsahují např. chitosan, dřevný ocet, bambusový ocet, eukalyptus, houbu agaricus, zázvor, mišpulník, rozemletý polodrahokam turmalín a další.

Pro koho jsou náplasti určeny?

Detočikační kůra Dr. Plaster je vhodná téměř pro všechny. Tyto náplasti mohou využívat děti už od 7 let, senioři, aktivní sportovci i těžce pracující.

Detoxikační náplasti vám pomohou se záležitostmi jako je očista organismu, očista jater a ledvin, bolesti, zlepšení krevního oběhu, imunitního systému atd. Zkrátka vám mohou pomoci s ledasčím, ale nejsou samospásné.

Úvodní obrázek: drplaster.cz

Článek Zbavte se zdravotních potíží s náplastí Dr. Plaster byl publikován 15. července 2015 v 06.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...