4 tipy, jak vypadat mladší i bez plastiky

Tagy:  krása, pleť, pokožka, mladá pleť, věk

Sponzorované odkazy:

4 tipy, jak vypadat mladší i bez plastiky

Čas je bohužel naprosto neúprosný a každý stárne, ať se mu to líbí nebo ne. Možná jste ještě před pár lety zářili štěstím a mládím a dnes se při pohledu do zrcadla děsíte, jak moc jste najednou zestárli. Velmi rychlým a efektivním řešením jsou samozřejmě plastické operace, díky kterým rázem zmizí pytle pod očima, dvojitá brada, veškeré vrásky a mnoho dalších příznaků toho, že už vám prostě není 20. Než jít ale nenávratně ,,pod kudlu", co takhle vyzkoušet několik tupů, jak vypadat mladší, aniž byste podstoupili plastickou operaci?

Kadeřník dokáže zázraky

Jistě pro vás není žádnou novinkou, že vlasy dělají člověka a mohou o vás také mnohé prozradit. Ne každý má to štěstí na krásnou přírodní barvu a také ne všem sluší dlouhé vlasy. Zásah kadeřníka je proto ve většině případů nutností a neodkladnou záležitostí. Šikovní holič vám nejenom vykouzlí krásný účes, ale také vás může během chvíle proměnit v jinou bytost a zapříčinit se o to, že budete vypadat i o několik let mladší. Klíčem je správně zvolený sestřih a především barva zakrývající šediny. Šikovné ruce kadeřníka zkrátka dokáží zázraky, proto zapomeňte na domácí barvení a vydejte se do profesionálního salonu.

Volte správnou výživu

Ne nadarmo se říká, že krása vzniká uvnitř. I když budete používat tu nejlepší pleťovou a vlasovou kosmetiku, nezamaskujete alkoholem, cigaretami a nezdravou stravou zničený organismus. Klíčem ke krásné a mladistvé pokožce je spousta čisté neokysličené vody, bylinkové čaje, detoxikační kúry, ovocné a zeleninové šťávy, libové maso, ryby a mléčné produkty. Nebraňte se ani vitaminovým a minerálovým doplňkům stravy, které tělu dodají to, co mu případně chybí, aniž byste o tom věděli.

Autor: CCFoodTravel.comAutor: CCFoodTravel.com

Kouzla make upu

Dalším kouzelníkem je určitě make up a veškerá dekorativní kosmetika. Ta vám může ke krásnému vzhledu neuvěřitelně pomoci, ale také naopak zkazit, co se dá. Vybírejte proto pouze z kvalitních výrobků a pokud si nejste jisti, jak se líčit, nechejte si poradit odborníkem. A jak díky make upu vypadat mladší a svěží? Používejte rozjasňovač, světlé oční stíny, výrazné rtěnky, které odvedou pozornost od vrásek a také si vyhrajte se stínováním. Pomocí světlejšího a tmavého pudru lze snadno schovat druhou bradu, větší nos nebo povadlé tváře.

Nacvičte si mimiku

Pro pružnost pleti se doporučují nejrůznější mimická cvičení, která mají úžasný vliv na stav pokožky. Svaly v obličeji mají tendence s přibývajícím věkem přirozeně ochabovat, proto byste je měli pravidelně procvičovat a dodávat jim stále sílu a vitalitu. Věnujte několik minut denně intenzivním mimickým grimasám a vaše pleť bude opět krásná.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek 4 tipy, jak vypadat mladší i bez plastiky byl publikován 3. října 2015 v 12.00 v rubrice Zdraví, Krása a Zdravá výživa. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...