Zvedněte sebevědomí svým partnerům - i muži potřebují péči a dárky!

Tagy:  dárky pro muže, originální dárky, muži, sebevědomí, cviky na zvětšení penisu, kniha, tepláky, tepláky nebbia

Zvedněte sebevědomí svým partnerům - i muži potřebují péči a dárky!

Již z dávné historie je jedním z typických znaků prototypu dokonalého muže galantnost, která předpokládá, že se bude muž ženě dvořit a takzvaně ji nosit na rukou. Kromě mužných gest by měl také zvát ženu na večeře, do divadla či na výstavu, nosit květiny a čas od času také nějaký ten dárek, který vykouzlí úsměv na rtech a jiskru v očích. Ženy jsou od přírody tak trochu marnivé a i když se nepovažují za tipy, co jdou, v případě hledání partnera, primárně po penězích, překvapení v podobě dárku vždy potěší. Od žen se pak na oplátku očekává, že budou udržovat teplo domova a svého milého vždy zasytí a postarají se o děti. Ovšem ne každý muž je stoprocentně vyrovnaný a i když může působit sebejistým a suverénním dojmem, opak je často pravdou. Milé dámy, nebojte se své drahé polovičce také občas věnovat drobný dárek a zvyšovat mu sebevědomí, protože kdo jiný, než právě vy, by tuto úlohu měl zastat?

Buďte kreativní – i drobnost potěší

Pod pojmem dárek si každý vybaví přirozeně něco jiného. Někdo vidí drahé šperky jiný zájezd, další třeba ručně vyrobenou šperkovnici nebo originální půllitr. Svému milému nemusíte nutně kupovat drahé dary a zahrnovat ho majetkem za tisíce korun, pravděpodobně daleko více ocení vaši kreativitu a nápaditost, z které bude patrné, že jste originální dárek pro muže promyslela do posledního puntíku a darovala jej ze srdce. Příjemným potěšením bude jistě hrneček s láskyplným vyznáním. překvapení v podobě vámi provedené masáže a vlastních lávových kamenů, věnovat mu můžete rovněž vtipnou ceduli s názvem ulice nesoucím jeho jméno a v případě, že je nadšeným kuchařem, nic nezkazíte sadou kvalitních nožů nebo rovnou kurzem vaření pro pokročilé. Možností je nekonečně mnoho, tak se nebojte být jedinečné.

Buďte ve výběru dárků kreativní, autor: darekczBuďte ve výběru dárků kreativní, autor: darekcz

Vyzdvihněte jeho pochroumané sebevědomí

Zatímco ženy jsou často zaměřeny na svoji krásu a chtějí být za každých okolností dokonalé a neodolatelné, muži jsou primárně orientování na výkon. I sebekrásnější muž s vypracovaným tělem a uhrančivým pohledem bude nejistý a jeho sebevědomí klesne na bod mrazu, pokud v intimních chvílích nepředvede to nejlepší. Ano, spousta mužů si nevěří i v případě postelových hrátek, což může souviset také s velikostí jejich přirození. Buďte v tomto ohledu geniální partnerkou i milenkou a věnujte mu knihu s cviky na zvětšení penisu, které jsou podloženy zkušeností samotného autora díla. Toto gesto bude, z vaší strany, jistě náležitě oceněno.

Nebojte se kupovat praktické dárky

Na kupování a věnování praktických dárků jsou muži naprostými odborníky a i když je záměr koupě dobrý, dokáží zkazit i ty nejkrásnější momenty jako jsou oslavy narozenin či Vánoce. Která žena si totiž přeje pod stromečkem najít multifunkčního domácího robota nebo žehličku? Jejich vskutku minimum. V opačném případě, kdy jsou těmi obdarovávanými muži, jsou praktické dárky často nezbytností, a to především v případě oblékání. Muži totiž zřídka kdy cítí potřebu pořídit si zbrusu novou teplákovou soupravu nebo balení ponožek, ač jsou díky a skvrny od jídla už nějaký ten pátek součástí outfitu. Chcete, aby byl váš muž reprezentativní nejenom v kanceláři, ale také doma? Pak hurá na internetový eshop se stylovou módou.

Oblečte si svého muže dle vlastních představ, autor: newfitshopskOblečte si svého muže dle vlastních představ, autor: newfitshopsk

Článek Zvedněte sebevědomí svým partnerům - i muži potřebují péči a dárky! byl publikován 24. ledna 2016 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...