Zdravá kaše plná vitamínů

Tagy:  Vitapixla, zdraví, zdravotní problémy, novinka

Zdravá kaše plná vitamínů

Znáte světovou novinku v doplňcích stravy? Slyšeli jste někdy o tom, abyste si tzv. napixlovali své zdraví? Možná to někomu přijde jako zavádějící název, ale je to tak. Každý si dokáže sám vytvořit lahodnou pochoutku plnou vitamínů. Pojďme na to.

Zdraví člověka

Současný životní styl většiny lidí se vyznačuje nedostatkem tělesné práce, psychickými stresy, kouřením, málo pohybu, špatnou životosprávou apod. Všechny tyto faktory bohužel negativně ovlivňují zdravotní stav jedince. Je třeba své tělo chránit, starat se o něj a dopřávat si lahodné a hlavně zdravé jídlo bohaté na vitamíny, minerály, stopové prvky, vlákniny a extrakty z rostlin. Zdravotní problémy nechce mít v dnešní době nikdo, tak jak to udělat?

Vitapixla

Existuje zde řešení, jak do svého těla dostat vitamíny, minerály, vlákniny, stopové prvky a extrakty z rostlin. Nemusíte mít obavy, že si budete muset kupovat kupu vitamínů, prášků a spousty ovoce. Vše v jedné pixle – zdravá novinka Vitapixla. Výrobek je unikátní tím, že si ho zákazník vytváří sám. Existuje přesně 784 kombinací. Jedno balení obsahuje cca 20 porcí, tj. 1000 g a plastovou odměrku na 25g.
Základem této pochutiny je rýžová, pohanková nebo kukuřičná kaše, která je vhodná i pro celiaky. Další částí Vitapixly je lyofilizované ovoce, neboli zmražené a následně usušené ovoce v nízkém tlaku, aby si zachovalo své původní vlastnosti jako třeba barvu, aroma a zejména množství vitamínů.
Vybrat si můžete např. kaši s ovocem, kokosem, oříšky, hrozinky, třtinovým cukrem atd.

Zdravá snídaně

Stačí pouze dvě odměrky směsi z Vitapixly nasypat do hrníčku a zalít horkou vodou (cca 50°C), 3 minuty necháte odpočinout a zdravá snídaně je na stole. Vaše tělo dostane v momentě přísun vlákniny, vitamíny, minerály, aminokyseliny, mikronutrienty a živé enzymy získané z mrazem vysušeného ovoce. Vitapixla je unikátní a ve světě nemá tento koncept obdobu. Každý kus je originál, ve kterém jsou pouze přírodní suroviny, navíc bez konzervantů, lepku a barviv.

Upozornění

Vitapixla není vhodná pro malé děti, těhotné a kojící ženy. Přes internet si zvolte a vyberte kombinaci dle vašeho přání, objednejte a za několik dní si budete moci začít vychutnávat zdravou snídani.

Článek Zdravá kaše plná vitamínů byl publikován 22. září 2016 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...