Čistá voda je hlavní faktor našeho zdraví. Jak ji získat?

Čistá voda je hlavní faktor našeho zdraví. Jak ji získat?

Chceme-li si dlouhodobě udržet zdraví či dobrou kondici, nezbude nám, než se odklonit od trendových experimentů a hledat skutečně funkční způsoby. Podvědomě víme, že nejdůležitější jsou zdravé stravovací návyky, dostatek pohybu a pozitivní mysl.  

Voda podceňovaná

A co voda? Ta úplně obyčejná. Také ji máte spojenou s pitným režimem? Tedy s něčím, co se velmi rádo porušuje? Přitom tělo dospělého člověka obsahuje 65 % vody, u dětí je to dokonce 75 % z celkového tělesného objemu.

Je to tedy právě voda – její množství a kvalita – co naprosto zásadně určuje, jak se cítíme a jak vše kolem sebe vnímáme. Příjem vody ovlivňuje naši celkovou kondici víc, než cokoliv jiného.  

Voda průmyslově upravená

Jenže v jaké kondici je voda, kterou pijeme? Potrubí, kterým protéká, bývá zanesené letitými usazeninami. Velkou roli v ne-kvalitě vody hraje i její směrování či vysoký tlak v potrubí.

A pojďme ještě hlouběji – voda má tzv. paměť. Co to znamená? Voda si pamatuje vše, s čím se na cestě k nám “setká”. A to včetně chemických úprav. Vše se zapisuje hluboko do její struktury. V takto změněné podobě ji nakonec všichni konzumujeme. Au.

 

Ideál? Studánky. Nebo VitaJuwel®

V přírodě probíhají úplně jiná setkání. Voda se volně pohybuje a omílá o kameny. Protéká přes minerály. Ty předurčují její kvalitu a množství minerálů v ní. Toto je voda ve své nejryzejší formě. V takovém stavu je našemu tělu nejvíce přirozená. Tento luxus nám však současný průmysl v podstatě odepřel. A rakouská značka VitaJuwel nám ho znovu dopřává.

Revitalizujte vodu přírodními minerály

VitaJuwel® se inspirovala přírodní cestou. Její výrobky pečují o vodu nejkvalitnějšími přírodními kameny na naší planetě. V každém produktu je směs ručně tříděných minerálů. Vložíte-li tuto směs do běžně dostupné vody, po 7 minutách dojde k obnově její narušené struktury – k revitalizaci. Vodě je navrácena její přirozenost. To znamená jediné: Vaše tělo ji dokáže využít nesrovnatelně efektivněji, než jakoukoliv jinou formu tektutiny.

Drahokamové fioly VitaJuwel® a karafa na vodu 

Jak VitaJuwel® používat?

Máte více možností. Překrásné skleněné fioly plné minerálů revitalizují vodu v karafě během několika minut. Do sklenice si již naléváte vodu obohacenou energií přírodních minerálů. 

Novinkou jsou *skleněné lahve na vodu* VitaJuwel®ViA. Mají vyměnitelné drahokamové moduly a perfektně vám poslouží jako přísun revitalizované vody. Velmi doporučujeme mít svoji lahev ViA stále po ruce. Na cestách a obzvlášť při každodenním shonu.

Skleněné lahve s minerály VitaJuwel®ViA

Doporučení?

Pečujte o své tělo konzumací revitalizované vody. Rozmazlujte své smysly dokonalým designem výrobků VitaJuwel® (použité sklo je výsledkem precizní práce českých sklářů). Nechte na sebe působit krásu a energii přírodních drahokamů…

Protože chceme-li v životě realizovat naše sny, bez dobrého zdraví to pravděpodobně nepůjde. A proto především pijte kvalitní, čistou vodu.   My doporučujeme výrobky VitaJuwel®, ale nepodceňujte žádný způsob úpravy běžné vody. Filtrujete ji? Rozhodně v tom pokračujte. Protože každé zlepšení úrovně konzumované vody výrazně přispívá k našemu zdraví. A k možnosti plnit si své sny.

Článek Čistá voda je hlavní faktor našeho zdraví. Jak ji získat? byl publikován 23. října 2016 v 12.00 v rubrice Zdravá výživa. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...