Na co zdravého Ježíšek zapomněl - nejen pro diabetiky

Tagy:  strie, krém na strie, těhotenství, diabetes, neuropatická bolest, kmín černý

Na co zdravého Ježíšek zapomněl - nejen pro diabetiky

Přinesl Vám Ježíšek letos hodně „zdravých“ dárků, ale přesto se stalo, že na něco přeci jenom zapomněl? Trápí vás bolesti a nevíte, jak s nimi zatočit? Máte nějaké zdravotní problémy? V následujícím článku se dozvíte, jak se poprat s neuropatickými bolestmi, k čemu je dobrý kmín černý a v neposlední řadě poradíme ženám, jaký krém na strie je ten nej.

Neuropatická bolest

Nejprve si povíme, co je to neuropatická bolest nohy, která se vyskytuje zhruba u jedné třetiny diabetiků. Nejčastější příznakem bolesti je ztráta citlivosti končetiny, které způsobuje zhoršené prokrvení nervového tkáně. Dochází k mravenčení, brnění, boleti rukou, předloktí a nohou. Opravdu to není nic příjemného. V takovém případě by bylo nejvhodnější diagnostikovat, klasifikovat a určit stupeň závažnosti a následně zahájit léčbu. Nechcete přeci, aby vás něco trápilo a nedej bože bolelo. Je nutné včas zakročit.

Nigella sativa

Rostlina kmín černý neboli Černucha setá je nepostradatelný léčivý „kouzelník“, který by měl mít v domácnosti opravdu každý. Kmín, resp. olej z kmínu černého je jeden z nejdůležitějších olejů, který podporuje váš imunitní systém a postará se o vaše zdraví. Z této bylinky se používá plod ve formě odvaru, prášku a za studena lisovaného oleje. Velký obsah vitamínů, kyseliny listové, minerálů, stopových prvků a nenasycené mastné omega 3 kyseliny. Černý kmín je vhodný zejména pro migrény, astma a různé alergie. Dále léči cukrovku a plešatost, eliminuje parazity a ženám pomáhá při menstruačním toku krve.

Pružná pokožka bez strií

Abychom nepročítali pouze bolesti, trápení a nepříjemné záležitosti, pojďme si říct, jak zaútočit na strie, aby vaše pokožka byla pružná a krásná a navíc bez nevzhledných čárek. Existuje léčebný krém na strie, který brání vzniku a rozšiřování strií v pubertě, těhotenství anebo během rychlého nárůstu tuků a hmotnosti. Nemusíte se bát, že investujete do obyčejného krému, který nepomůže, a strie budou ještě viditelnější. Účinný krém na strie lze aplikovat nejen na nejpostiženější místo – na stehna a zadek, ale také na břicho a prsa. Kouzlo je v přírodních látkách a dvoudenním používání. Úspěch je po pár použití patrný.

Článek Na co zdravého Ježíšek zapomněl - nejen pro diabetiky byl publikován 18. ledna 2017 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...