Jak se “nakopnout” ke cvičení?

Tagy:  pohyb, sport, jídlo, strava, postava, zdraví

Sponzorované odkazy:

Jak se “nakopnout” ke cvičení?

Každý, kdo chce mít pevnou a štíhlou postavu a take se cítit zdravě, by se měl pravidelně hýbat a sportovat. Záleží na vás, zda se rozhodnete chodit na jógu, běhat nebo se budete věnovat turistice a fitness. Možností je nespočet, nicméně bez pohybu to dnes opravdu nejde. Otázkou ale zůstává, jak se ke cvičení pořádně nakopnout, pokud přijdete z práce unavení a otrávení. Máme pro vás pár super tipů, díky kterým se budete na každé cvičení těšit.

Hudba jako povolený doping

Většina lidí si jakýkoliv pohyb a sportovní aktivitu nedokáže představit bez hudby. Písničky od oblíbených kabel a zpěváků jsou skvělým zdravým dopingem. Který vám rozproudí celé tělo a vase pohyby budou o to snazší a příjemnější. Nahrajte si do svého ipodu playlist těch nejlepších písní a hurá do sportovního úboru a tenisek.

Autor: Marco VerchAutor: Marco Verch

Najezte se

Mnoho lidí dělá zásadní chybu ve stravování. Někteří žijí v domnění, že byste měli cvičit nalačno, abyste si zbytečně nezatěžovali žaludek. Opak je ale pravdou. Samozřejmě se nemůžete “nacpat” k prasknutí, ale cvičení na prázdný žaludek je zárukou nedostatku energie a tím pádem i nechuti k cvičení. A co si dopřát? Před sportovní aktivitou si dejte například ovoce s jogurtem nebo tvarohem, oříšky či zdravější variant proteinové tyčinky bez polevy a palmového oleje.

Připravte si motivační obrázek

Téměř nikdo není se svojí postavou stoprocentně spokojený a cvičí proto, aby měl lepší výsledky. Chcete se zbavit tuku na bříšku a celulitidy v oblasti stehen a hýždí? Pak byste měli pravidelně sportovat a lenost by vás přepadat rozhodně neměla. Pakliže přijdete domů a nemáte chuť vůbec na nic, natož jít běhat nebo do posilovny, mějte vždy po ruce připravený motivační obrázek. Může to být vase postava v nejlepších letech nebo třeba tělo vaší oblíbené sportovkyně či modelky. Kdykoliv se na ni podíváte, budete mít okamžitě chuť se sebou něco dělat.

Autor: Fit ApproachAutor: Fit Approach

Článek Jak se “nakopnout” ke cvičení? byl publikován 13. dubna 2017 v 12.00 v rubrice Psychologie a Zdravá výživa. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...